Miracle Workers dizisine 3. sezon onayı çıktı! Yeni sezon değişiklikleri!

Daniel Radcliffe'li Miracle Workers ile bir sezon daha! Miracle Workers 3. sezon için ilk detaylar...

Volkan Küçükel
03 Ağustos 2020 - 18:00
Kültür Sanat

Daniel Radcliffe'in başrolünde yer aldığı komedi dizisi "Miracle Workers"tan haber var!

MIRACLE WORKERS 3. SEZON ONAYINI ALDI!

Amerikan kablolu kanallarından TBS'te ekranlara gelen antoloji formatındaki komedi dizisi 3. sezonuyla geri dönecek! Dizinin yedi bölümlük ilk sezonu 2019, on bölümlük ikinci sezonu ise bu yıl içinde izleyiciyle buluşmuştu.

Yeni sezonun çekimlerine ne zaman başlanacağı, sezonun kaç bölümden oluşacağı ve bölümlerin izleyici karşısına ne zaman çıkacağı şimdilik belirsiz.

MIRACLE WORKERS'TA 3. SEZON İÇİN DEĞİŞİKLİK!

Ancak yeni sezon öncesi belli olan bazı detaylar var:

20-08/03/miracle-workers-dizisi.jpg

İlk iki sezonu Çek Cumhuriyeti'nde çekilen Miracle Workers'ın üçüncü sezon çekimleri Los Angeles'ta gerçekleşecek. Bunun nedeni ise Kaliforna eyaletinin sağladığı vergi indirimi.

Simon Rich'in "What in God's Name" isimli romanından esinlenen ilk sezonun hikayesi insanların dualarına cevap verilen bir departman merkezliyken; Rich'in kısa hikayesi "Revolution"dan esinlenen ikinci sezon hikayesi ise antik çağda bir krallıkta geçiyordu.

Rich'in yaratıcısı olduğu Miracle Workers'ın oyuncu kadrosu Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass, Sasha Compère, Lolly Adefope, Steve Buscemi'den oluşuyor.

20-08/03/miracle-workers-izle.jpg

Broadway Video, Allagash Industries, FX Productions, Studio T ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Rich ile birlikte Lorne Michaels, Andrew Singer, Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Jorma Taccone'den oluşuyor.

"Miracle Workers" (TBS) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin