La Casa de Papel 5. sezon ile soygun sona eriyor! Final sezonundan ilk detaylar!

Netflix'in İspanyol yapımı fenomen dizisi La Casa de Papel sona eriyor! 5. sezon onayını alan dizinin final sezonuna dair ilk detaylar belli oldu! Kadroda yeni oyuncular da var! Detaylar...

Kısım 5: Soygun sona eriyor...

LA CASA DE PAPEL 5. SEZONUYLA FİNAL YAPIYOR!

Netflix'in fenomen dizisi "La Casa De Papel (Money Heist)" 5. sezon onayını alırken, bu sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağı duyuruldu. Yani izleyicileri son bir serüven daha bekliyor!

İzleyiciler, Álex Pina'nın "En destansı ve heyecan verici sezon" olarak nitelendirdği yeni sezon hikayesinde ekibin Nairobi'nin intikamını almak için toplanmalarını ve sonrasında yaşananları izleyecekler.

20-08/01/netflix-turkiye-la-casa-de-papel-5-sezon-tweeti.jpg

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON DETAYLARI

Vancouver Media yapımcılığında, Álex Pina yaratıcılığında hazırlanacak final sezonu toplam 10 bölümden oluşacak. Dizinin sekiz bölümlük dördüncü sezonu geride bıraktığımız Nisan ayı içinde izleyiciyle buluşmuştu.

Prodüksiyonun 03 Ağustos'ta Danimarka'da başlayıp çekimlerin İspanya ve Portekiz'de devam edeceği final sezonu için iki yeni oyuncu duyurusu da yapıldı.

Buna göre Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8, Velvet) ve Patrick Criado (La Gran Familia Española) yeni sezon hikayesinde karşımıza çıkan yeni yüzler olacaklar.

20-08/01/miguel-ve-patrick-la-casa-de-papel-5-sezon.png

La Casa De Papel'in oyuncu kadrosunda Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra) ve José Manuel Poga (Gandía) gibi isimler yer alıyorlar.

Final sezonunun yönetmen kadrosu ise Jesús Colmenar, Koldo Serra ve Álex Rodrigo'dan oluşuyor.

20-08/01/la-casa-de-papel-oyunculari.jpg

LA CASA DE PAPEL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yapımın final sezonunun Netflix takipçileri ile ne zaman buluşacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmedi.

"La Casa de Papel" (Netflix) 4. Kısım Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin