Merve Mutlu
26 Kasım 2020 - 13:47
Gündem

Çekimleri Erzincan, Katar ve İstanbul'da yapılacak olan ve Skala Medya tarafından Star TV için hazırlanan Seni Çok Bekledim dizisinin hazırlıkları tamamlandı. İzleyici karşısına çıkmak için gün sayan dizi Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nu başrolde bir araya getirdi.

20-11/26/seni-cok-bekledim.png

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan; başrolde İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz olmak üzere, İlhan Şen, Caner Şahin, Nihan Büyükağaç, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin, Durul Bazan, Sibel Şişman, Ahmet Mekin ve Hakan Ummak gibi isimleri bir araya getiren proje oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek olan dizinin Ayliz'i Helvacıoğlu dizi ve karakteri hakkında konuştu. 

Yeni dizi Seni Çok Bekledim'in Ayliz'i İrem Helvacıoğlu'ndan açıklama geldi!

20-11/26/irem-h.jpg

Özgüveni yüksek, iyi bir eğitim almış, kendi ayakları üzerinde durabilen ve bir o kadar da iyiliksever bir kadın olan Ayliz karakterini canlandıracak olan Helvacıoğlu, Kendini aşka kapatmış, sevilmeyi bilmeyen genç bir  kadın ve tüm bu yaşananların gerçek aşk olduğuna ikna etmek için naiflikten ödün vermeden ve usanmadan  çabalayan bir adam, bu hikaye ilk okuduğum an beni içine çekti.” sözleri ile daha senaryoyu ilk okuduğunda çok etkilendiğini belirtti.

“Hiçbir şey imkansız değildir. Diziyi izleyenler imkansız dedikleri hayallerine farklı bir açıdan bakacaklar. Yaşadığımız  an, herhangi biri için önemsiz bir tesadüften ibaret olabilir ama diğeri için  gerçekleşmesi  gereken, zamanını beklemiş  mucizedir. Belki de bundan sonra izleyenler de kendi tesadüflerine daha farklı bakacaklar.” sözlerini kullanan oyuncu Ayliz’i şu cümlelerle anlattı:

“Annesiyle olan farklı ilişkisi ve babasını hiç tanımamasıdan dolayı Ayliz’iz aidiyet duygusu yok. En yakın arkadaşı Şebnem, (Sibel Şişman) kardeşi gibi. Onun dışındaki herkese mesafeli. Kalp kırmayan, naif duruşuyla  güçlü bir kadın. Aşık olmak, biriyle ilişki kurmak  onun için bir tabu ve o yüzden kendi  alanında kalmak ona güvenli hissettiriyor.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin