Bir Annenin Günahı dizisinden kamera arkası fotoğrafları paylaşıldı!

Bir Annenin Günahı dizisinin fotoğrafları yayınlandı.

Merve Mutlu
26 Kasım 2020 - 14:01
Gündem

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve yapımcılığını Limon Yapım ve Skala Yapım’ın üstlendiği "Bir Annenin Günahı" dizisinin kamera arkası fotoğrafları yayınlandı. Kanal D dizisinin kendi ayakları üzerinde duran, ancak çocuğu için suç işlemek zorunda kalan bir annenin dramını konu alan hikayesi dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

20-11/26/screenshot_1.png

Başrolünde vefakar bir anne karakteri ile Özge Özberk'in yer aldığı ve "A Mother’s Guilt" ismi ile Filipinler’de büyük başarıya imza atan dizi, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimleri kadrosunda bir araya getirdi.

20-11/26/mert.png

20-11/26/sera.png

20-11/26/b.png

 

20-11/26/se.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin