Merve Mutlu
26 Kasım 2020 - 14:23
Yeni Bölüm

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın hazırlıkları tamamlandı. İlgi çeken dizi bu akşam başlarken Sol Yanım'ın Selim'i de merak uyandırmaya başladı.

Sol Yanım Selim kimdir?

20-11/26/sol.jpg

Selim Kutlusay istanbul’un önde gelen ailelerden bir tanesinin yakışıklı, karizmatik, asi ve hırçın oğludur. Çocukken yaşadığı trajik bir olay, sevgi, güven, nefret ve yalan gibi duyguları erken yaşta öğrenmesine neden olmuştur. Karşısına bir anda çıkan Serra ise bu duyguları yeniden sorgulamasına neden olacak. Duygusal travmaların etkisinde olan Selim dışarıdan kendini beğenmiş, havalı ve hırçın gibi gözükmektedir.

Sol Yanım dizisinde Selim karakterini Tolga Mendi canlandırmaktadır.

Tolga Mendi kimdir?

20-11/26/mendi.png

23 Mart 1993 doğumlu olan Tolga Mendi aslen İzmirlidir. 1.86 boyunda, 80 kilo ve koç burcudur. İsmail Safa Özler Almanca Anadolu Lisesi'nden mezun olan Tolga Mendi, Çukurova Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nde okumaya başlamıştır. Tolga Mendi daha önce Acı Aşk ve Rüzgarın Kalbi adlı dizilerde rol almıştır. Asıl çıkışını ise Yeni Gelin dizisi ile yapmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin