Merve Mutlu
26 Kasım 2020 - 17:24
Gündem

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin yapacağı, Melis Civelek'in kaleme aldığı ve BKM yapım tarafından Star TV için hazırlanan yeni dizi Sol Yanım'ın hazırlıkları tamamlandı. İlgi çeken dizi bu akşam başlarken Sol Yanım'ın Asena'sı da merak uyandırmaya başladı.

Sol Yanım Asena kimdir?

20-11/26/asena.png

Ateşle oynamaktan kaçınmayan, istediğini almak için planlı programlı hareket eden, küçük intikamlar alarak kendi adaletini fütursuzca sağlayan Asena,  küçük ilgi ve sevgilerle pek mutlu olacak kadar da çocuksudur. İçine doğduğu hayatın koşullarını değiştirmeyi genç yaşta kafasına koymuş ve aklı ile güzelliği sayesinde hayatını değiştirmeyi başarmış bir kadındır. Kocası İhsan'a tutkuyla bağlı olan bu kadın kocasını çocuklarından da kıskanıyor.  İhsan, Asena için hayal ettiği hayatın sembolüdür.

Sol Yanım dizisinde Asena karakterini Defne Samyeli canlandırmaktadır.

Defne Samyeli kimdir?

20-11/26/defne-samyeli.jpg

Ailesinin ikinci kızı olarak dünyaya geldi. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü oldu.
Daha sonra haberciliğe başlayan ve Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan Samyeli, Tuncay Özkan yönetimindeki Kanal D ana haber bülteninde haber sunuculuğu yapmıştır. Samyeli, Kanal D ana haber bülteninde farklı haber sunuş tarzıyla uluslararası 2 ödüle layık görülmüştür. Samyeli, Milliyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı, ardından Show TV ana haber editörlüğü, sunuculuğu ve Güneş Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2010 Mayıs ayından itibaren bir süre atv'de yayınlanan "Defne Her şey Bambaşka" isimli programı sunmuştur.Şuanda ise a Haber'de A3 haber kuşağını sunmatadır. Samyeli'nin 4 Temmuz 1994 tarihli "Tek Başına" isimli bir albümü de bulunmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin