Yeni Hayat 5. bölümden kadına yönelik şiddet mesajı..

Yeni Hayat dizisinin yeni bölümünden büyük bir mesaj geliyor.

Merve Mutlu
01 Ekim 2020 - 14:32
Gündem

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve OJO Pictures tarafından hazırlanan yeni dizi Yeni Hayat, başarıyla yayın hayatına devam ederken, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde izleyenlere büyük bir mesaj vermeye hazırlanıyor.

20-10/01/melisa-asli.png

Melisa Aslı Pamuk ve Serkan Çayoğlu'nu başrolde bir araya getiren dizi, Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya gibi isimleri de kadrosunda buluşturarak izleyicilerin beğenisini kısa sürede kazandı. Harp okulu mezunu ve eskiden özel kuvvetlerde çalışmış olan Adem Şahin'in, zengin bir iş insanı olan Timur'un genç ve güzel eşi Yasemin'e korumalık yapmaya başlamasını, Yasemin'in kendisini kovdurmak için uğraşmasını ancak aralarındaki ilişkinin zamanla başka bir boyuta geçmesini konu alan dizi bu hafta yayınlanacak bölümü ile adından söz ettireceğe benziyor.

Yeni Hayat 5. bölümden kadına yönelik şiddet mesajı geliyor!

20-10/01/yeni-hayat.png

Melisa Aslı Pamuk'un canlandırdığı ve statüsü nedeniyle evlendiği eşinden şiddet gören Yasemin karakteri, kendisine şiddet uygulayan eşinin de olduğu bir platformda, kadına yönelik şiddete karşı yaptığı konuşmada, "Biz kadınlar, dünyanın her yerinde, her yeni güne biraz daha eksilerek başlıyoruz. Çünkü kadına yönelik şiddet her gün adını bildiğimiz bilmediğimiz kız kardeşlerimizi hayatlarından ve sevdiklerinden koparıyor. Yeryüzünde hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği sebeplerle erkek şiddetinin kurbanı olan adlarını sayamadığımız daha yüzlerce kadın gibi. Gelin şiddeti birlikte durduralım." sözleri ile dikkat çekiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin