Carmen Sandiego 3. sezonuyla Netflix'e döndü! Yeni sezon detayları!

Netflix'in popüler animasyon dizisi Carmen Sandiego 3. sezonuyla 1 Ekim'de Netflix'e geri döndü! Yeni sezon detayları...

Carmen ve ekibi geri döndü!

CARMEN SANDIEGO 3. SEZON NETFLİX'TE!

Klasikleşmiş animasyon dizisi "Carmen Sandiego"nun Netflix'teki yeni uyarlamasının 3. sezon bölümleri 01 Ekim 2020 Perşembe günü Netflix kütüphanesine eklendi.

CARMEN SANDIEGO 3. SEZONDA NELER OLACAK?

Carmen ve ekibinin, V.I.L.E.dan bir adım önde olabilmek amacıyla Meksika, Venedik, New Orleans ve daha pek çok yerde yaşadığı maceralarına tanıklık edeceğimiz yeni sezonun bölümleri şöyle sıralanıyor:

20-10/01/carmen-sandiego-3-sezon-afis.jpg

- 3. sezon 1. bölüm: "Luchadora Tango Hırsızlığı" (24 dakika)
- 3. sezon 2. bölüm: "Ölüler Günü Hırsızlığı" (24 dakika)
- 3. sezon 3. bölüm: "Perili Bataklık Hırsızlığı" (24 dakika)
- 3. sezon 4. bölüm: "Venedik Maskeleri Hırsızlığı" (25 dakika)
- 3. sezon 5. bölüm: "Pek Güzel Bir Şov Hırsızlığı" (25 dakika)

Sezonun açılış bölümünde; Carmen, Meksika'nın Veracruz kentinde annesinin kimliğine dair yeni bilgiler arar ve amansız bir luchadora olan maskeli bir güreşçiyle dostluk kurar.

20-10/01/carmen-sandiego-3.jpg

Jane the Virgin'in yıldızı Gina Rodriguez'in ana karakteri seslendirdiği dizide Finn Wolfhard (Stranger Things, It), Carmen'in baş yardakçısı ve arkadaşı Player karakterini seslendirmeye devam ediyor. Liam O'Brien (Profesör Maelstrom), Mary Elizabeth McGlynn (Coach Brunt), Kari Wahlgren (Sheena) seslendirme kadrosunda yer alan diğer isimler.

Carmen Sandiego son olarak 10 Mart 2020'de "Carmen Sandiego: Çalmak ya da Çalmamak" isimli interaktif özel bir bölümle izleyiciyle buluşmuştu.

"Carmen Sandiego" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin