Limit tanımayan bir seri katil! Good Morning, Verônica 1. sezon Netflix'te!

Netflix'in Brezilya yapımı suç-gerilim dizisi "Good Morning, Verônica (Bom Dia, Verônica)" 1 Ekim Perşembe günü 1. sezon bölümleriyle izleyiciyle buluştu! Good Morning, Verônica nasıl bir dizi?

Adalet kör olabilir ama o değil! Limit tanımayan bir seri katil. Kusurlarla dolu bir sistem ve birkaç umutsuz kurban... Verônica'nın adalet mücadelesini hiçbir şey durduramayacak...

NETFLIX SUÇ-GERİLİM DİZİSİ "GOOD MORNING, VERONICA" BAŞLADI!

Netflix'in Brezilya yapımı suç-gerilim dizisi "Good Morning, Verônica (Bom Dia, Verônica)" 01 Ekim 2020 Perşembe günü 1. sezon bölümleriyle Netflix arşivine eklendi.

GOOD MORNING, VERONICA NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Raphael Montes ve Ilana Casoy'un aynı isimdeki romanından uyarlanan yapımın hikayesi; bir kadın polis memurunun ihmal edilen iki vakayı soruşturmaya başlamasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

20-10/01/good-morning-veronica-foto1.jpg

Bir arkadaşlık sitesine dadanan sapığın peşindeki kadın polis Verônica Torres, ürkütücü sır taşıyan bir karı kocayı ve bu sırrı örten komplo ağını ortaya çıkarmaya başlar. Veronica, soruşturmasını derinleştirdikçe kendisini ve ailesini de tehlike içinde bulacaktır.

Tainá Müller (Verônica Torres), Elisa Volpatto (Anita), Camila Morgado (Janete) ve Eduardo Moscovis'in (Claúdio Antunes Brandão) başrolleri paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Antonio Grassi (Wilson Carvana), César Mello (Paulo), DJ Amorim (Rafael Torres), Pally Siqueira (Deusa), Rosa Piscioneri (Regina), Lucélia Pontes (Cícera).

İlk sezonu süreleri 42 ile 50 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşan dizinin bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 1. sezon 1. bölüm: "Günaydın Verônica" (42 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Kutunun İçinde" (43 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Beklenmedik Ziyaret" (48 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Ciao, Principessa" (42 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Kutunun Dışında" (46 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Kafes" (42 dakika)
- 1. sezon 7. bölüm: "Küçük Kuş" (50 dakika)
- 1. sezon 8. bölüm: "Çok Şey Bilen Kadın" (44 dakika)

20-10/01/good-morning-veronica-poster.jpg

Sezonun açılış bölümünde; geçmişin kötü anılarını ortaya çıkaran bir intihara tanıklık eden polis memuru Verônica, kurbanın kimliğini ve intihar nedenini araştırmaya başlar. Bu esnada korkmuş haldeki evli bir kadın ise karanlık bir sır saklamaktadır.

Zola Filmes yapımcılığında hazırlanan Good Morning, Verônica'nın yürütücü yapımcı kadrosu José Henrique Fonseca, Eduardo Pop, Ilana Casoy ve Raphael Montes'ten oluşuyor.

"GOOD MORNING, VERONICA" TANITIM KARELERİ

20-10/01/good-morning-veronica-foto4.jpg

20-10/01/good-morning-veronica-foto7.jpg

20-10/01/good-morning-veronica-foto8.jpg

20-10/01/good-morning-veronica-foto2-1601558489.jpg

20-10/01/good-morning-veronica-foto3-1601558504.jpg

"Good Morning, Verônica" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin