Sabri Memi Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

Zümrüdü Anka dizisine bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
01 Ekim 2020 - 16:46
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Zümrüdü Anka dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir dönüş yaptı. Alp Navruz ve Ceren Yılmaz'ın başrolde olduğu diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor.

20-10/01/zumrudu-anka.png

Oyuncu kadrosunda: Ceren Yılmaz, Alp Navruz, Ayten Uncuoğlu, Hatice Aslan, Simge Selçuk, Selim Bayraktar gibi isimleri bir araya getiren Zümrüdü Anka dizisinin yeni sezon ilk bölümünde: İsmail Hacıoğlu ve Ceyda Eyüboğlu kadroda yer almış ve karakterleri ile beğeni toplamışlardı. Diziye soluk kazandıran ikilinin ardından Volga Sorgu ve Melih Çardak da dizinin oyuncuları arasına girdi.

Sabri Memi Zümrüdü Anka dizisinin kadrosuna dahil oluyor!

20-10/01/sabri-memi.png

En son Güvercin dizisinin kadrosunda yer alan Sabri Memi, Fox ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdü Anka'nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Memi 14. Bölümden itibaren dizide rol almaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin