Yeni komedi dizisi Alone Together'ın showrunnerlığına Paul Mather getirildi

Freeform'un yeni komedi dizisi Alone Together'ın başlangıç tarihi yaklaşıyor.

Volkan Küçükel
21 Aralık 2017 - 10:51
Gündem

Freeform'un başlamasına artık sayılı günler kalan yeni komedi dizisi "Alone Together"ın showrunner'lığına Kanadalı yazar-yapımcı Paul Mather (Powerless, Cooper Barrett's Guide to Surviving Life) getirildi.

ALONE TOGETHER 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Lonely Island'dan Andy Samberg, Akiva Schaffer ve Jorma Taccone üçlüsünün yürütücü yapımcılığını üstlendiği Alone Together, 10 Ocak'ta ekran macerasına başlayacak.

"ALONE TOGETHER" KONUSU

Geride bıraktığımız Ekim ayı içinde 2. sezon onayını erkenden cebine koyan ve stand-up komedyenleri Esther Povitsky (Lady Dynamite, Crazy Ex-Girlfriend) ve Benji Aflalo'yu (Not Safe with Nikki Glaser) başrollerinde gördüğümüz dizinin hikayesi Los Angeles'ın statü takıntılı ve gösterişçi kültüründe yol almaya çalışan farklı geçmiş ve sosyal çevreye sahip iki kişiye odaklanıyor.

17-12/21/alone-together-afis.png

İkili, kurtuluşu salt platonik erkek/kadın dostluğunda bulacaktır. Çıktıkları yolda sadece en iyi arkadaşların yapabildiği gibi birbirlerinin arkalarını kollayacaklardır. Zaman zaman çekişmeli ilişkilerine rağmen birlikte takılacakları başka kimselerin olmadığı gerçeği de vardır.

PROJENİN KAMERA ARKASI EKİBİ

Povitsky, Aflalo ve Eben Russell (Girl Boss) üçlüsünün yaratıcısı, yazarı ve yürütücü yapımcısı olduğu dizide Becky Sloviter, Hunter Covington, Andy Samberg, Akiva Schaffer ve Jorma Taccone gibi isimler de yapımcı kadrosunda bulunuyor.

17-12/21/alone-together-foto.png

Showrunner olarak duyurulan Paul Mather son olarak NBC'nin Powerless ve Fox'un Cooper Barrett's Guide to Surviving Life dizilerinde yazar-yürütücü yapımcı olarak görev yapmıştı.Mather ayrıca Kanada dizisi Men with Brooms'un yaratıcı ve Dan for Mayor'ın ise ortak yaratıcısı.

ALONE TOGETHER KONUK OYUNCU KADROSU

Pilot bölümünü Daniel Gray Longino'nun (Lady Dynamite, Portlandia) yönettiği Alone Together'ın ilk sezonunda Chris D'Elia, Ginger Gonzaga, Edgar Blackmon, Hayley Marie Norman, Kamilla Alnes, Jim O'Heir ve Justine Lupe gibi isimleri konuk oyuncu olarak göreceğimizi de hatırlatalım.

"Alone Together" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin