Yer Gök Aşk'ın finali izleyenlere duygusal anlar yaşattı! [Video]

2010 yılında FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yer Gök Aşk, 27 Mayıs 2013 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti.

resim yok
28 Mayıs 2013 - 12:20
Magazin

Yer Gök Aşk'ta Sultan sonunda istediğini elde etti ve konağın sahibi oldu...

Oğlunun ve kocasının bile terk ettiği Sultan konakta yalnız kaldı ve konağı kendi de içerisindeyken yaktı.

 

Duygusal anlar

FOX TV'de yayınlanan Yer Gök Aşk dizisi muhteşem bir finalle ekranlara veda etti. Yer Gök Aşk'ın finali izleyenlere çok duygusal anlar yaşattı.

 

Neler yaşandı?

Dizinin final bölümünde;

 

Sevda tüm gerçekleri açıkladı... Ali Ömer ise Sevda'yı tüm olanlara rağmen affetti. Hamiyet hayatını kaybetti...

Sultan'ın istediği gerçekleşti ve konağın tek sahibi oldu. Münevver ve Yiğit Ürgüp'ü terk etti. Sultan'ın kocası da yaşananlara daha fazla dayanamadı ve Sultan'ı terk etti.

Bade, tüm yaptıklarını itiraf etti ve Yusuf'un ölümüne sebep olduğunu polise söyledi. Çocuğunu da doğuran Bade oğlunu Mehmet'e emanet etti. Ali Ömer ve Sevda Kanada'ya yerleşme kararı aldı.

Dizinin son sahnesinde ise yapayalnız kalan Sultan konağı yaktı.

2010 yılında FOX ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yer Gök Aşk, böylelikle 27 Mayıs 2013 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile ekranlara veda etti.

Başrol oyuncuları Murat Ünalmış ve Birce Akalay'ın ayrıldığı dizinin kadrosunda değişikliğe gidilmiş; dizide Burak Hakkı, Melisa Aslı Pamuk ve Tuvana Türkay oynamaya başlamıştı.

Dizinin 2. sezonlarına yakın başrol oyuncusu Selen Soyder aynı yapım şirketinin bir başka dizisi Lale Devri (dizi) adlı diziye Türk dizi tarihinde ilk olarak Yer Gök Aşk'taki karakteriyler transfer olmuştur.

Dizinin başrol oyuncusu Murat Ünalmış 3 . sezonda diziden ayrılıp Babalar ve Evlatları adlı dizide yine başrolde oynamıştır.

Aynı şekilde eşi Birce Akalay da dizinin birkaç bölümünde oynadıktan sonra diziden ayrılmıştır .3. sezonda diziye yeni karakterlerle yeni oyuncular gelmiştir.

İşte final sahnesinden görüntüler

 


 

LALE DEVRİ FİNAL Mİ YAPIYOR? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin