Yeşim Ceren Bozoğlu'nun yeni dizisi belli oldu!

Ekranların sevilen oyuncusu yeni dizisi ile geliyor.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 07:33
Gündem

Sıcak Saatler dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Yeditepe İstanbul, Azad, Gülbeyaz, Günahım Neydi Allahım, Sultan Makamı, Arap Saçı, Beşinci Boyut, Alanya Almanya, Doktorlar, Elde Var Hayat, Canım Babam, O Hayat Benim ve Yüzleşme dizilerinde rol alan Yeşim Ceren Bozoğlu yeniden ekranlara dönüyor. 

20-06/01/yesim-ceren.jpg

Nişantaşı ve Selamiçeşme'de geçen çocukluk ve ilk gençlik yıllarından sonra, Ata Koleji'nde tiyatroya başlayan ve taşındıkları İzmir'de Dokuz Eylül Üniversitesi oyunculuk bölümünü bitiren oyuncu birçok oyunda başarı ile rol aldı. İlk olarak Atilla İlhan'ın Kurtlar Sofrası adlı TRT filminde oynayan güzel oyuncu ardı sıra birçok başarılı projeye imza attı.

Yeşim Ceren Bozoğlu Kuruluş Osman dizisinde!

20-06/01/yesim-ceren-bozoglu.jpg

Son projesi Yüzleşme 2019 yılında erken final yapan oyuncu bir süre ekranlara ara vermişti. Setlere geri dönme kararı alan oyuncu tercihini Kuruluş Osman'dan yana kullandı. Bozoğlu, Dündar Bey’in eşi Hazal Hatun rolüyle hikayeye dahil olacak.

20-06/03/yesim-ceren.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin