Zümrüdü Anka dizisinin sezon finali ne zaman?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdü Anka sezon finali yapıyor.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 07:08
Gündem

Başrollerinde Alp Navruz ile Ceren Yılmaz'ın yer aldığı ayrıca: Ayten Uncuoğlu, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, Simge Selçuk gibi isimlerin de rol aldığı Zümrüdü Anka dizisinin sezon finali belli oldu. 

Zümrüdü Anka dizisinin konusu ne?

20-06/01/zumrudu-anka-dizisi.jpg

Suriye'ye askere giden Serhat'ın sevdiği kız olan Zümrüt'ü geride bırakması ve ölüm haberi gelen Serkhat'ın ardından evlenmek zorunda kalan Zümrüt'ün, Serhat'ın hayatta olduğu haberini almasının ardından yaşananları konu alan dizi, birbirine kavuşması artık imkansız olan iki aşığın hikayesini izleyicilere sunuyor. 

Zümrüdü Anka sezon finali ne zaman?

20-06/01/zumrudu-anka.jpg

En son 9. bölümü yayınlanan ve tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüs nedeniyle setlere ara verilmesinin ardından ekranlardan sessizce çekilen dizinin akıbeti belli oldu. Virüs riskine karşı çekimlerin daha hijyenik bir ortamda gerçekleşmesi için ön hazırlıkların yapıldığı dizi yeniden sete çıkıyor. Haziran sonunda sete çıkması planlanan dizi son bölümünü çekecek ve ekranlardan ayrıldıktan sonra 19 Eylül'de yeni sezonu ile aramıza dönecek. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin