Türkiye'nin Diva'sı Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'de jüri oluyor! Ne kadar kazanacak?

Duayen sanatçı Bülent Ersoy yıllar sonra yeniden televizyon ekranlarında.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 06:08
Gündem

Giyim stili ve ve makyajları ile her zaman olay yaratan, taktığı her aksesuar olay olan ve güçlü sesi ve farklı yorumu ile müzik dünyasında kendisine takılan Diva lakabını sonuna kadar taşıyan başarılı müzisyen Bülent Ersoy, ekranların sevilen yarışma programı Kuaförüm Sensin'de jüri koltuğuna oturmaya hazırlanıyor. 

20-06/01/kuaforum-sensin.jpg

Show Tv ekranlarında yayınlanan ve bir kuaför ile bir makyözden oluşan takımların yarıştığı sıcak ve eğlenceli aynı zamanda rekabet dolu Kuaförüm Sensin programı, hafta içi her gün saat 12.15'te izleyicilerle buluşan başarılı programlardan biri. Kuaförüm Sensin'in jüri üyeleri Ayşegül Kartal ve Tuğba Özay artık yarışmada olmayacaklarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşarak ayrılmışlardı. O isimlerin yerine artık Bülent Ersoy geçiyor. 

Bülent Ersoy Kuaförüm Sensin'den ne kadar kazanacak?

20-06/01/bulent-ersoy.png

Hafta içi her gün yayınlanacak olan yarışmanın jüri üyeliğini kabul eden başarılı isim,  "anlaşmanın hayırlı uğurlu olması" dileği ile dua ederken, programın ve şarkıcının takipçileri Bülent Ersoy'un ne kadar kazandığını merak etti. Alınan bilgilere göre Diva, yaptığı anlaşmaya göre: ayda 3 milyon 250 bin lira kazanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin