Güzel oyuncu Ceyde Ateş hamile!

Ekranların sevilen oyuncusundan bebek müjdesi geldi.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 06:08
Magazin

Çiçek Taksi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca: Erguvan Yılları, Küçük İbo, Hayat Bağları, Üvey Baba, Dünya Varmış, Tatlı Hayat, Bulutbey, Yarım Elma, Gurbet Kadını, Hayat Bilgisi, Ahh İstanbul, Yalan Dünya, Kavak Yelleri, Doludizgin Yıllar, Adını Feriha Koydum, Böyle Bitmesin, Evlerden Biri, Firuze, Yılanların Öcü, Gamsız Hayat, Tutar mı Tutar, Ya Tutarsa ve Çocuk dizilerinde oynayan güzel ve başarılı oyuncu Ceyda Ateş'ten hayranlarını sevindiren bir haber geldi. 

20-06/01/ceyda-ates-hamile.png

2018 yılının Ekim ayında Buğra Toplusoy ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Ceyda Ateş, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile 3 aylık hamile olduğunu açıkladı. "İçimde büyüyen; minicik eller, minicik ayaklar ve minicik bir kalp var. Beklemediğimiz anda bize sürpriz yaptı fındık. Evettt anne baba oluyoruz" notu ile mutlu haberi paylaşan Ateş hayranlarını bu kez bebek haberi ile sevindirdi. 

20-06/01/girl.png

Bebeğinin cinsiyetini öğrenme heyecanını da duyuran oyuncu, cinsiyetinin kız olduğunu da takipçileri ile paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin