Control Z 2. sezon için Netflix'ten duyuru geldi!

Netflix'in Meksika yapımı dizisi Control Z için 2. sezon onayı çıktı! Control Z 2. sezon detayları...

Netflix'in Meksika yapımı gençlik dizisi "Control Z" ikinci sezon onayını aldı!

"CONTROL Z" DEVAM EDECEK!

Onay gelişmesi oyuncu kadrosundan isimlerin yer aldığı bir video aracılığı ile duyuruldu. Dizinin ilk sezon bölümleri 22 Mayıs 2020 Cuma günü yayınlanmıştı. Böylelikle hayranlar yeni sezon onayı haberini çok kısa bir sürede almış oldular.

Yeni sezonun ne zaman ekranlarda olacağı şimdilik belli değil. Yeni sezon bölümlerinin 2021'in bahar aylarında gelmesi muhtemel görünüyor.

20-06/01/control-z-dizisi.jpg

"CONTROL Z" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Control Z dizisinin hikayesi; bir bilgisayar korsanının lisedeki tüm öğrencilerin sırlarını okul çevresine ifşa etmeye başlamasının ardından sosyal olmasa da son derece gözlemci biri olan Sofia'nın bu anonim korsanın kimliğini açığa çıkarmaya çalışmasını konu ediniyor.

Başrolleri Ana Valeria Becerril (April's Daughter), Michael Ronda (Soy Luna), Yankel Stevan (Papá a Toda Madre) ve Rodrigo Cachero'nun (Las Malcriadas) paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Luis Curiel (Luis), Samantha Acuña (Alex), Macarena García (Natalia), Patricia Maqueo (Rosita), Rocío Verdejo (Nora), Mauro Sánchez Navarro (Bruno), Fiona Palomo (María), Andrés Baida (Pablo), Patricio Gallardo (Gerry), Zion Moreno (Isabela), Iván Aragón (Darío), Xabiani Ponce de León (Ernesto), Lidia San José (Gabriela), Thanya López (Susana), Renata del Castillo (Lulú), Arturo Barba (Fernando), Kariam Castro (Valeria), Ariana Saavedra (Regina), Alexander Holtmann (Lalo de la Fuente), Nastassia Villasana (Bety de la Fuente), Marco Zunino (Damian Williams)

20-06/01/control-z-izle.jpeg

Lemon Studios yapımcılığında hazırlanan Control Z'nin yürütücü yapımcılığını ise Fernando Rovzar ve Billy Rovzar ikilisi üstlenmekte.

"Control Z" 2. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin