"Yeter Artık" filminin oyuncusuz afişi yayınlandı

Yönetmenliğini Murat Kuşçu'nun üstlendiği "Yeter Artık" filminin afişi seyircinin beğenisine sunuldu. Kadına şiddeti konu alan film, 17 Mayıs'ta vizyona girecek. Yeter Artık'ın konusu ne? Yeter Artık oyuncuları kimler? Yeter Artık ne zaman vizyona girecek? Yeter Artık ne anlatıyor?

Berfin Sengil
07 Mayıs 2024 - 10:05
Viral

Başarılı yönetmen Murat Kuşçu'nun son filmi “Yeter Artık” vizyona hazır. HMK Film'in yapımcılığını üstlendiği,17 Mayıs’ta vizyona girecek olan Murat Kuşçu imzalı “Yeter Artık” isimli dram filmi, kadına şiddeti ele alması nedeniyle kurumlardan özel destekler de aldı.

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve İskilip Belediyesi Murat Kuşçu, filme önemli destekler sağlarken bu filmin kadına şiddeti bir nebze de olsa engellemesini temenni ettiklerini de dile getirdiler.

Yeter Artık” filminin afiş çalışmasının yayınlanması ile birlikte sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Oyuncu resminin olmadığı afiş için bazı isimler, "Oyuncusuz afiş olur mu" derken, kimileri de filmin konusu ve verdiği mesaja uygun bir iş olduğunu belirtti.

Filmin hem yönetmenliğini üstlenen hem de hikaye ve senaryosunda imzası olan Murat Kuşçu,Kadına şiddete seyirci kalmamak adına biz de elimizi taşın altına koyduk. Neredeyse her gün kadın cinayetleriyle ilgili haberler alıyoruz. 'Yeter Artık' filmimizle topluma mesaj verecek bir projeyi beyazperdede sizlere ulaştıracağız. Afiş çalışmamızı hissettiğimiz şekilde ortaya çıkardık, bir şey anlatmak istedik. Birbirimizin ne söylediğini anlasak şiddet olmaz zaten” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin