Yılbaşı sonrası hangi yapımlar ekrana ara verecek? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman?

Yılbaşıyla birlikte birçok yapımda her sene olduğu gibi ekranlara kısa bir ara verecek. Peki hangi diziler yılbaşı sonrası ekranda olmayacak? Hangi yapımların yeni bölümleri yayınlanmayacak? Ömer'in yeni bölümü ekrana gelecek mi? Fox'ta Kızıl Goncalar yayınlanacak mı? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin 7. bölümü yayınlanacak mı? Ne Gemiler yaktım bu hafta var mı? Aile yeni bölümü neden yok? Yabani yeni bölüm ne zaman? Şahana Hayatım bu hafta var mı? Sakla Beni ekranda olacak mı? Yalı Çapkını 53. bölüm yayınlanacak mı? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 121. bölüm ne zaman?

Volkan Usta
01 Ocak 2024 - 13:18
Kültür Sanat

Yılbaşı nedeniyle bu hafta bazı dizilere ara verildiğini göreceğiz. Henüz hangi dizilere ara verileceği konusu tam olarak netlik kazanmadı ama şu ana kadar yayınlanmayacağı ortaya çıkan diziler var. Peki yılbaşı sonrası hangi diziler yayınlanmayacak? İşte detaylar...

Önümüzdeki Hafta Yeni Bölümü Yayınlanmayacak Diziler:

Show TV: 

Show TV’nin dizileri Ne Gemiler Yaktım, Aile, Sandık Kokusu, Kara ve Kızılcık Şerbeti önümüzdeki hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmeyecek.

Fox TV: 

Fox TV'de pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar, salı ekrana gelen Yabani, çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Şahane Hayatım ile perşembe akşamının fenomeni  Hudutsuz Sevda bu hafta yeni bölümleriyle ekranda olmayacak. Cumartesi Bambaşka Biri ile pazar günü yayınlanan Kirli Sepeti ise yeni bölümleriyle ekrana gelecek.

Kanal D: 

Kanal D ekranlarında ise salı akşamı Üç Kız Kardeş ekranda olmayacak. Öte yandan çarşamba gününün sevilen dizisi Dilek Taşı ve cuma akşamlarının değişilmezi Arka Sokaklar yeni bölümüyle, pazar akşamlarının fenomeni Yargı dizisi tekrarıyla yayında olacak.

TRT 1: 

Pazartesi akşamının değişilmezlerinden Kudüs Fatihi Selahadin Eyyubi yeni bölümüyle yılın ilk gününde yayında olacak. Perşembe günü ise Kendi Düşen Ağlamaz hem yeni hem de final bölümüyle ekrana gelecek. Cumartesi ise Gönül Dağı yeni bölümüyle yine sevenlerinin karşısına çıkarken, pazar günü Kod Adı Kırlangıç ve Teşkilat'ta yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak.

Star TV:

Pazartesi akşamı Ömer tekrar bölümüyle ekrana gelirken, perşembe günün sevileni Sakla Beni ise yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Cuma gününün fenomeni Yalı Çapkını ise tekrar bölümüyle sevenleriyle buluşacak.

TV8:

Yeni yılın ilk haftasında TV8'de ise yeni yapımlar ekrana gelmeye başlayacak. Yılın ilk gününde ekrana gelecek olan Survivor All Star 2024 perşembe günü hariç diğer günlerde yeni bölümleriyle izleyiciyle buluşacak. Perşembe günü ise TV8'in başrollerinde Cem Yiğit Üzümoğlu, Buse Meral ve Nazan Kesal gibi isimleri bir araya getiren Aşka Düşman dizisi ilk bölümüyle ekran serüvenine başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin