Yıldız oyuncu Ebru Şahin paylaştığı fotoğrafla sosyal medyanın gündeminde!

Sevilen oyuncu Ebru Şahin'in son pozu olay yarattı.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 14:30
Magazin

atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde canlandırdığı Reyyan karakteri ile izleyicilerin gönlüne taht kuran ve son zamanlarda Cedi Osman'la yaşadığı beraberlik nedeniyle magazin basınında sıkça gündeme gelen güzel oyuncu Ebru Şahin, paylaştığı fotoğrafla sosyal medyada gündem oldu.

20-08/07/ebru-sahin.png

"Bi yeni sezon şahlanması yaparım dedi Mavi " notu ile şahlanan atın üzerinde verdiği pozu paylaşan Şahin, güzelliği ve atın üzerindeki estetik duruşu ile konuşuluyor. Instagramda 300 binin üzerinde beğeni alan bu fotoğraf, twitter'da da Türkiye gündemine Ebru Şahin etiketi ile oturdu.

Ebru Şahin kimdir?

20-08/07/ebru.jpg

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 170 boyundadır. Atölye Craft Kamera Önü Oyunculuk bünyesinde oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu günümüze dek pek çok reklam ve dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmıştır. Savaşçı, Yasak Elma ve İstanbullu Gelin kamera karşısına geçtiği diziler arasında yer almaktadır. Babam ve Kan Parası filmlerinde de izleyicinin beğenisini kazanmıştır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin