Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 14:39
Kültür Sanat

1992 yapımı Penny Marshall imzalı "A League of Their Own" filmi  Amazon Prime için diziye uyarlanıyor. Dijital platformdan resmi onay alan dizinin hazırlıkları başladı.

20-08/07/a-league.png

Oyuncu kadrosunda Chanté Adams, D’Arcy Carden, Gbemisola Ikumelo, Kelly McCormack, Roberta Colindrez, and Priscilla Delgado, Molly Ephraim, Kate Berlant ve Melanie Field gibi isimlerin yer alacağı dizi Abbi Jacobson ve Will Graham tarafından hazırlanacak. Profesyonel beyzbol oynama hayali olan bir grup kadının sahadaki ve saha dışındaki hayatını konu alacak olan dizinin ne zaman yayına gireceği ise henüz bilinmiyor.

A League of Their Own filmi 2. dünya savaşı sırasında tüm erkekler savaşır ve meslekler açıkta kalırken erkeklerin yerlerini kadınların doldurmasını, beyzbol takımı sahiplerinin de sektörün hareketsiz kalmaması için kadınlardan takım kurmaya karar vererek dünyanın her yanından kadın oyuncu bulunarak takım kurulmasını konu alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin