Sen Çal Kapımı'nın Melek'i Elçin Afacan "Benden Ne Olur?"un kadrosunda!

Merakla beklenen Benden Ne Olur filminin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 15:44
Gündem

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden biri olan Aslı Kızmaz'ın Benden Ne Olur adlı kitabının beyazperdeye uyarlanması için Medyapım tarafından başlatılan hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Kitabın ana karakteri olan Sertab'ı Hazal Kaya'nın üstlendiği filme yeni isimler katılıyor. 

20-08/07/benden-ne-olur.png

Hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadının her satırında şaşırtan hikayesini konu alacak olan filmin kadrosuna şu ana dek Sertab Bal(Hazal Kaya)’ ın ablası Harika karakteri ile Nur Fettahoğlu, Cem Belevi ve Soner karakteriyle Onur Tuna katılmıştı. Sertab Bal (Hazal Kaya)’ ın romantik mi romantik arkadaşı Gamze karakterini canlandırmak üzere kadroya yeni katılan isim de şimdilerde Sen Çal Kapımı dizisinde Melek karakterini canlandıran Elçin Afacan oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin