Sevilen oyuncu Selin Şekerci "Benden Ne Olur" kadrosunda!

Benden Ne Olur filminin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 15:52
Gündem

Sosyal medyanın sevilen isimleri arasına girmeyi başaran ve geçtiğimiz yıl yayınlanan Benden Ne Olur kitabı oldukça sevilen Aslı Kızmaz'ın kitabı, beyazperdeye uyarlanmaya hazırlanıyor. Medyapım tarafından hazırlıkları yürütülen film projesine yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-08/07/selin-sekerci.jpg

Kitabın ana karakteri olan ve hayatının bir bölümünü "Benden Ne Olur" sorusu ile geçiren cesur bir kadın olan Sertab'ın hikayesinin anlatılacağı filmde ana karakteri Hazal Kaya'nın canlandıracağı müjdesini kitabın yazarı ve güzel oyuncu birlikte vermişti. Daha sonra Soner karakteri ile Onur Tuna'nın, Sertab'ın ablası Harika karakteri ile Nur Fettahoğlu'nun, Cem Belevi'nin ve Sertab'ın romantik arkadaşı Gamze karakteri ile Elçin Afacan'ın dahil olduğu projeye katılan son isim de Sertab Bal (Hazal Kaya)’ ın gözü kara arkadaşı Masal karakteri ile Selin Şekerci oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin