Yıldızlarla dolu kadrosuyla The Defeated / Shadowplay dizisi Netflix'te başladı!

Değişim karanlıkta başlar... Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna sahip uluslararası bir yapım olan "The Defeated / Shadowplay" 1. sezon bölümleriyle Netflix'e de geldi. Dizi hakkında her şey burada...

Volkan Küçükel
18 Ağustos 2021 - 22:04
Kültür Sanat

Değişim karanlıkta başlar...

Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna sahip uluslararası bir yapım olan "The Defeated / Shadowplay" Fransa, Almanya ve İskandinav ülkelerindeki yayınının ardından 1. sezon bölümleriyle Netflix'e geldi!

Taylor Kitsch (Friday Night Lights), Michael C. Hall (Dexter), Tuppence Middleton (Sense8) ve daha pek çok tanıdık simayı kadrosunda bulunduran dizinin 1. sezon bölümleri 18 Ağustos 2021 Çarşamba günü itibarıyla Netflix izleyicileriyle buluştu.

Almanya'nın ZDF kanalında Schatten der Mörder, Fransa'nın Canal+ kanalında Shadowplay ve İskandinav ülkelerinde yayın yapan Viaplay e-yayın platformunda ise The Defeated ismiyle yayınlanan yapım bir dönem draması.

SHADOWPLAY NASIL BİR DİZİ?

Dizinin konusu; Max McLaughlin isimli Amerikalı bir polisin, 1946 yılında Berlin'de hem kayıp kardeşini arayıp hem de acemi bir Alman polis Elsie Garten'in şehri kasıp kavuran şiddet suçlarıyla mücadele etmesine yardımcı olmasına odaklanıyor.

21-08/18/shadowplay-afisi.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; Berlin'e Brooklyn'den gelen Max şehri esir alan şiddet olaylarına bizzat tanıklık ederken; Elsie ise karakolun tüm dikkatini tekinsiz ve ele geçirilmesi zor bir suç örgütü liderine çeviriyor.

Måns Mårlind & Björn Stein ikilisinin yönetmen koltuğunda oturduğu The Defeated'in oyuncu kadrosunda Taylor Kitsch, Michael C. Hall, Tuppence Middleton dışında Nina Hoss, Logan Marshall-Green, Mala Emde, Maximilian Ehrenreich, Sebastian Koch, Anne Ratte-Polle, Lena Dörrie, Benjamin Sadler gibi isimler rol almakta.

The Defeated'ın 1. sezonu, süreleri 45 ile 49 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşuyor. Bölüm isimleri "İlk Numara", "Edmund'un Erkek Kardeşi", "Gökkuşakları", "Nakam", "Bıkkınlık", "Kutsanmış", "Anne" ve "Eve Dönüş" olarak sıralanıyor.

THE DEFEATED 2. SEZON OLACAK MI SORUSUNUN CEVABI BELLİ!

The Defeated'in en baştan 16 bölümlük onayı bulunuyor. Dolayısıyla 8 bölümlük 2. kısım gelecek. Ancak yeni sezon için şu an verilmiş bir tarih mevcut değil.

21-08/18/shadowplay-foto.jpeg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin