Yılın çok konuşulacak dizisi Homecoming'den gerilim yüklü fragman! Homecoming ne zaman başlıyor?

Yaratıcısının Sam Esmail, başrolünün Julia Roberts olması ve oyuncu kadrosunda dikkat çekici birçok ismin yer almasıyla merakla beklenen bir dizi olan Homecoming'den ilk fragman yayınlandı. Homecoming konusu, oyuncu kadrosu ve başlangıç tarihi hakkında bilinmesi gerekenler...

Mr. Robot'un arkasındaki isim olan Sam Esmail'in hem yaratıcısı hem yönetmeni olduğu, başrolünde dünyaca ünlü aktris Julia Roberts'ın yer aldığı Amazon'un psikolojk-gerilim türündeki "Homecoming" dizisi için resmi uzun fragman yayınlandı.

HOMECOMING'DEN HEYECANLANDIRAN FRAGMAN!

İki dakika süreli fragman karanlık bir atmosfer içinde görüntüler barındırırken, yapımın psikolojik-gerilim türünde sınırları zorlayacağının işaretlerini veriyor.

Toronto Film Festivali'nde gerçekleşen dünya prömiyerinden övgülerle dönen dizi; Gimlet Media'nın geçtiğimiz yıl çıkardığı ve Catherine Keener, Oscar Isaac, David Schwimmer, Amy Sedaris, David Cross gibi isimlerin ses verdiği dikkat çeken kurgusal podcast "Homecoming"den ekranlara uyarlanıyor. Homecoming'in senarist ekibinde Esmail'e podcast'in yaratıcıları Eli Horowitz ve Micah Bloomberg ikilisi destek veriyor.

18-09/14/homecoming-julia-roberts.jpg

HOMECOMING KONUSU

Homecoming'in konusuna kısaca göz atarsak;

Dizinin hikayesi; gizli bir hükümet tesisinde askerlerin savaş sonrasında sivil hayata geçişine yardım eden bir görevli sosyal hizmet uzmanı Heidi Bergman (Julia Roberts), Heidi'nin ve tesisin işleyişinden sorumlu olup tartışmaya açık taleplerde bulunan patronu Colin Belfast (Bobby Cannavale) ile sivil hayata tekrar katılıp hayatının bir sonraki aşamasına başlama hevesindeki bir asker Walter Cruz (Stephan James) karakterleri üzerinden şekilleniyor.

Heidi, hastası Walter ile yakınlaştıkça burada uygulanan programın görünenin aksine karanlık unsurlara sahip olduğundan şüphelenmeye başlar.

Aradan dört yıl geçmiştir. Küçük bir kasabada garson olarak çalışmaya başlayan Heidi, annesi Ellen'le (Sissy Spacek) birlikte yeni bir hayata başlamıştır. Ancak Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili olan Thomas Carrasco (Shea Whigham) Heidi'ye ulaşır ve kendisine geçmişte çalıştığı gizli eve dönüş birimi ve oradan neden ayrıldığıyla ilgili sorular sormaya başlar. 

İşte burada hikaye iyice derinleşmeye ve gizemli bir hal almaya başlar. O döneme dair pek bir şey hatırlamayan Heidi bir süre sonra gerçeklerin tamamen bildiğinden farklı olduğunu keşfetmeye başlayacaktır.

18-09/14/homecoming-dizisi-1536935312.jpg

HOMECOMING OYUNCU KADROSU

Homecoming'in oyuncu kadrosunda Jeremy Allen White (Shrier), Alex Karpovsky (Craig), Dermot Mulroney (Anthony), Sydney Poitier (Lydia), Brooke Bloom (Pam) gibi isimler de bulunuyor.

HOMECOMING 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sezonu 10 bölümden oluşacak Homecoming ilk bölümü "Mandatory" ile 02 Kasım'da Amazon izleyicileriyle buluşmaya başlayacak. Dizinin ikinci sezon onayının şimdiden cepte olduğunu da hatırlatalım.

"Homecoming" 1. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin