Westworld 3. sezon Breaking Bad'in yıldızı Aaron Paul'u kadrosuna kattı! Paul'un rolü ne olacak?

HBO'nun çok izlenen dizisi Westworld'ün 3. sezonuna Aaron Paul dahil oldu. Paul'un dizideki karakteri ne olacak? Westworld 3. sezon ne zaman başlayacak?

Son dönemin en popüler dizilerinden HBO yapımı "Westworld"den heyecan verici bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

3. sezon hazırlıkları devam eden bilim-kurgu türündeki dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna özellikle AMC'nin efsane dizisi Breaking Bad'de Jesse Pinkman'ı canlandırmasıyla hafızalarımızda yer edinen Aaron Paul dahil oldu.

18-09/14/aaron-paul-twitter.jpg

AARON PAUL'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Aaron Paul'un üçüncü sezonun ana kadrosunda yer alacağı konuşulurken, yapımcıların ser verip sır vermeyen tutumu nedeniyle Paul'un karakter detayları hakkında şimdilik bir bilgimiz yok. Bu konuda biraz beklememiz gerekecek.

Dizi sektörüne girmeye hazırlanan Apple'ın Octavia Spencer ve Lizzy Kaplan'lı Are You Sleeping? dizisinin de oyuncu kadrosuna katılan 39 yaşındaki Paul, dizinin antoloji türünde olması nedeniyle kadrodaki çoğu isim gibi sadece sezonluk anlaşmaya imza atmış durumda.

Breaking Bad'deki Jesse Pinkman rolüyle Emmy'de üç kez ödül kazanan oyuncuyu yakın geçmişte Hulu'nun fazla uzun ömürlü olmayan dizisi The Path'ta izlemiştik. Triple 9, Eye in the Sky, Long Way Down, The Need for Speed ve Come Find Me ise aktörün rol aldığı filmler arasında.

18-09/14/aaron-paul-the-path.jpeg

Breaking Bad'in bir başka oyuncusu, dizinin Gustavo 'Gus' Fring'i Giancarlo Esposito'yu Westworld'un geride kalan ikinci sezonun ikinci bölümünde ufak bir rolde izlediğimizi de hatırlatmak gerek.

Warner Bros. TV, J.J. Abrams'ın Bad Robot'u ve Jonathan Nolan & Lisa Joy'un Kilter Films'i ortak yapımcılığında hazırlanan Westworld, Michael Crichton'ın 1973 yılı yapımı aynı isimli filminden Nolan ve Joy ikilisince ekranlara uyarlanıyor.

18-09/14/westworld-2-sezon.jpg

WESTWORLD 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İkinci sezonuyla 21 Emmy adaylığı kazanan, Creative Arts Emmy'den üç ödül alarak dönen Westworld'un 3. sezonunun ne zaman başlayacağına dair henüz bir haber yok. Çekimlerin bu yıl içinde başlamaması halinde dizi hayranlarının yeni sezon için 2020'ye kadar beklemesi ne yazık ki pek sürpriz olmayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin