Payitaht Abdülhamid Hemşire Zeynep kimdir? Sedef Avcı yeni dizisinde

TRT 1 ekranlarının sevilen tarihi drama dizisi Payitaht Abdülhamid'e katılan yeni karakter Hemşire Zeynep kimdir? Sedef Avcı'nın canlandırdığı karakter hakkında tüm detaylar.

Editör
13 Eylül 2018 - 16:12
Gündem

Sultan Abdülhamid Han'ın hayatını konu alan TRT 1 ekranlarının tarihi drama dizisi Payitaht Abdülhamid'e yeni sezonda giriş yapan Hemşire Zeynep karakterini canlandıran Sedef Avcı kimdir? Hangi dizilerde yer aldı?

Geçtiğimiz sezona damga vuran, Abdülhamid Han'ın devlet yönetimindeki son zamanlarını anlatan dönem dizisi Payitaht'a yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlayan Payitaht Abdülhamid dizisi büyük bir heyecanla bekleniyor. Bir cuma klasiği haline gelen sevilen dizinin yeni sezonunda yepyeni tarihi karakterlere de merhaba diyeceğiz...

İlk iki sezonuyla TRT1 ekranlarında fenomen olan ES Film’in yapımcılığını üstlendiği dönem dizisi Payitaht Abdülhamid; 3. sezonunda kadrosuna güçlü oyuncuları ekleyerek yakında seyircisiyle buluşacak.

Yönetmenliğini Emre Konuk’un üstlendiği ve çekimleri bu yıl da İzmit Sekapark Film Stüdyoları ile birlikte İstanbul’un değişik yerlerinde sürecek olan Payitaht Abdülhamid’e birbirinden ünlü, sevilen ve güçlü isimler katıldı. Aralarında Gürkan Uygun, Sedef Avcı, Güven Kıraç, Hakan Yufkacıgil, Başak Daşman, Berke Üzrek ve Suavi Eren gibi ekranların sevilen güçlü oyuncularını katan dizi, bu yıl da eski kadrosunun yanı sıra büyüyen yeni kadrosu ve büyük prodüksiyonuyla ekranlara gelecek.

18-09/13/hemsire-zeynep-sedef-avci-1536844514.jpg

İyilik Meleği Hemşire Zeynep kimdir?

Güzelliği ve zarifliği ile ekranların sevilen oyuncularından olan Sedef Avcı; Payitaht’ın iyilik meleği “Hemşire Zeynep” olarak izleyicisiyle buluşacak. Gençliği, güzelliği, zekası ve yetenekli oluşunun yanında ailesini kaybettikten sonra, hasta olan kız kardeşinin bakımı için hemşire olan ve bir şekilde Bidar Sultan’la (Özlem Conker) yolları kesişen Zeynep, Sarayda görev yapmaya başlayacak, adeta ailenin bir parçası olacak. Sarayın yanı sıra dışarıdaki hastalarını da ihmal etmeyecek olan Zeynep Hemşirenin yaşamındaki bazı sırları da ekrana gelecek. Abdülhamid’in baş hafiyelerinden Halil Halid’le tanıştıktan sonra, iki taraf da aşktan ne kadar kaçsa da birbirlerine tutulacaklar ve Zeynep’in sırlarının açığa çıkışıyla beraber ilişkinin seyri de değişerek, iki aşık kendilerini çıkmaz bir sokakta bulacaklar.

18-09/13/sedef-avci-kimdir.jpg

Sedef Avcı kimdir?

Sedef Avcı, 22 Ocak 1982 tarihinde İstanbul'da ailesinin tek çocuğu olarak doğmuştur. Dört yaşında baleye başladı, sekiz sene bale yaptı. 2001 yılında Üniversiteyi kazandı. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu. Mahşeri Cümbüş topluluğundan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra da İpek Bilgin'den oyunculuk dersleri aldı. New York'taki Actors Studio'dan gelen Anthony Vincent Bova'nın work-shop'larına üç kez katıldı.

Gaye Sökmen Ajansı'na bağlı olarak mankenlik yaptı. 1997 yılında Elite Model Look Turkey birincisi oldu. 2001 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci oldu ve 2001 yılında Miss Universe Kainat Güzellik Yarışmasında ülkemizi temsil etti.
2007 yılında Menekşe ile Halil dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrol paylaşmıştır.

Kendisi gibi oyuncu ve model olan Kıvanç Kasabalı ile 2005 Temmuz ayında evlendi. Can (d.2013) adında bir oğlu vardır.

Yer Aldığı Projeler:
1997 - Böyle mi Olacaktı
2005 - Yanık Koza
2007 - Hayattan Korkma (sinema)
2007 - Menekşe ile Halil
2007, 2009 - Yaprak Dökümü
2009-2010 - Ezel
2009 - Romantik Komedi (sinema)
2010 - Umut Yolcuları
2010 - Arka Sokaklar
2011 - Mazi Kalbimde Yaradır
2012 - Esir Şehrin Gözyaşları - Bir Ferhat ile Şirin Hikayesi
2013 - Romantik Komedi 2 (sinema)
2015 -Aşk Olsun

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin