You yazarının doğaüstü gerilim ve gizemli aşk romanı dizi oluyor: "Providence"

You dizisinin arkasındaki isimlerden yeni bir dizi geliyor: "Providence". Caroline Kepnes'in bir başka romanından uyarlanacak dizi ile ilgili ilk detaylar...

Popüler seri katil dizisi "You"nun arkasındaki isimlerden yeni bir dizi geliyor: "Providence"

YOU'NUN YAZARININ YENİ ROMANI DA DİZİ OLUYOR!

Sera Gamble, Berlanti Productions ve Alloy Entertainment bir araya gelip You'nun yazarı Caroline Kepnes'in bir başka eseri Providence'i NBCUniversal'ın stream servisi Peacock ekranlarına uyarlamak için kolları sıvadı.

Şu anda geliştirme safhasında olan dizi projesinin uyarlama senaryosu Gamble ve You dizisinin yazar ekibinden Neil Reynolds (The Vampire Diaries, Doom Patrol) ikilisi tarafından kaleme alınıyor.

Warner Bros.'un yapımcılığındaki dizi projesinin yürütücü yapımcı kadrosunda Gamble ve Reynolds ile birlikte Berlanti Productions'tan Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden; Alloy Entertainment'ten Leslie Morgenstein ve Gina Girolamo yer alıyorlar.

BjgZFX

"PROVIDENCE" KONUSU

Şimdi de Providence dizisini biraz tanıyalım:

2018 yılında yayımlanan Providence, You ve devamı Hidden Bodies'in ardından Kepnes'in üçüncü romanı olup romanın hikayesinin You evreniyle ilgisi bulunmamakta.

Providence; 10 yıl önce beş sınıf arkadaşı ile birlikte ortadan kaybolan 12 yaşındaki Jon Bronson'un hikayesini anlatıyor.

Ergenlik dönemini hatırlamayan yetişkin bir adam olarak yeniden ortaya çıkan Jon, hayata yeniden adapte olmaya ve kendisinin bir gün geri döneceği umudunu hiç kaybetmeyen çocukluk aşkı Chloe Sayers ile bağlantı kurmaya çalışır. Ancak uzakta geçirdiği zaman farkında olmadan kendisine ve kaybolan diğerlerine korkunç bazı doğaüstü yetenekler kazandırmıştır. Şimdi bedeni, hayatının aşkına fiziksel olarak yaklaşmasına izin vermemektedir.

Jon, kendisine ve diğerlerine ne yapıldığını ve neden yapıldığını bir an önce bulmalıdır.

LJRrAz

NBCUniversal Eğlence İçerikleri Başkanı Susan Rovner yeni projeleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı: "Sera, Neil ve Greg ile birlikte bir kez daha ekip olmaktan ve Caroline Kepnes'in bu kez doğaüstü gerilim ve gizemli aşk hikayesini harmanlayan kitabı Providence'i hayata geçirmekten heyecan duyuyorum. Providence, Peacock'a sunmak istediğimiz dizi türlerinin parlak bir örneği."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin