Netflix yeni dizisi The Lincoln Lawyer'ı duyurdu! Diziyi tanıyalım!

Popüler roman serisi The Lincoln Lawyer'ın dizi uyarlaması Netflix'te izleyiciyle buluşacak! The Lincoln Lawyer nasıl bir dizi?

İlk haberi yaklaşık 1.5 yıl önce gelen Michael Connelly'nin popüler roman serisi "The Lincoln Lawyer"ın dizi uyarlaması resmen gerçekleşiyor!

NETFLIX YENİ DİZİSİ "THE LINCOLN LAWYER"I DUYURDU!

İlk etapta prodüksiyon taahhütü ile Amerikan ulusal kanallarından CBS'e satıldığı duyurulan ancak kanalın pandemi sürecinde vazgeçtiği dizinin yeni adresi ise dijital yayın devi Netflix oldu.

Big Little Lies ve Big Sky gibi dizilerin yaratıcısı David E. Kelley ve A+E Studios'un arkasında olduğu The Lincoln Lawyer'ın hikayesi; Los Angeles'ta irili ufaklı pek çok dava alıp Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanan, yerleşmiş geleneklere karşı çıkan karizmatik ve yakışıklı ceza avukatı Mickey Haller'ı merkezine alıyor. Avukat olan babasının ayak izlerini takip eden Mickey Haller, Meksikalı film yıldızı annesinden edindiği oyunculuk yeteneğinin de faydasını görmektedir.

ZePtGN

Manuel Garcia-Rulfo'nun (The Magnificent Seven), hikayenin Latinx kökenlerini onurlandırmasına bağlı olarak ana karakteri canlandıran isim olarak seçildiği de duyuruldu.

Meksika doğumlu Garcia-Rulfo'nun başrole getirilmesiyle Mickey Haller karakterinin kitaplarda tasvir edilen karaktere sadık kalacağı belirtiliyor. Projenin CBS için geliştirilme aşamasında başrol Logan Marshall-Green'e verilirken; roman serisinin 2011 yapımı sinema filmi uyarlamasında ise karakteri Matthew McConaughey canlandırmıştı.

10 bölümden oluşacak ilk sezon, The Lincoln Lawyer serisinin ikinci kitabı The Brass Verdict'e dayalı olarak hazırlanıyor.

PROJENİN MUTFAĞINDAKİ İSİMLER

Pronenin mutfağındaki isimler CBS versiyonuyla aynı kalırken yazar-yürütücü yapımcı Kelley ve showrunner Ted Humphrey'e (The Good Wife) yürütücü yapımcı kadrosunda serinin yazarı Connelly ve Ross Fineman (Goliath, Big Sky) eşlik ediyorlar.

l5MZsE

Proje; Alex Kershaw'un The Liberator: One World War II Soldier's 500-Day Odyssey kitabından Jeb Stuart tarafından uyarlanan The Liberator'un ardından ikinci A+E Studios & Netflix iş birliği yapımı oluyor.

2009 yılında yayımlanmaya başlayan The Lincoln Lawyer kitap serisinin altıncısı The Law of Innocence, beşinci romandan yedi yıl sonra geçtiğimiz Kasım ayında okurlarla buluştu.

"The Lincoln Lawyer" (2011) Film Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin