Cobra Kai dizisi kısa sürede şaşırtıcı rakamlara ulaştı! İşte 3. sezon rakamları!

The Karate Kid film serisinin devamı Cobra Kai'nin 3. sezonu ilgi görmeye devam ediyor! Peki, Cobra Kai 3. sezon şimdiye kadar ne kadar izlendi? Detaylar...

Efsane film serisi The Karate Kid'in devamı niteliğindeki "Cobra Kai" dizisinin ekran serüveni başarılı bir şekilde devam ediyor.

İlk iki sezonunun YouTube Premium platformunda yayınlanmasının ardından 01 Ocak 2021 Cuma günü başlayan 3. sezonuyla birlikte Netflix'e transfer olan dizi böylelikle çok daha fazla sayıda izleyiciye ulaşmaya başladı.

COBRA KAI 3. SEZON NE KADAR İZLENDİ?

İzleyiciyi 1984 yılında All-Valley Karate Tournament'ta yaşanan olayların 30 yıl sonrasına götüren dizinin 3. sezonunun ne kadar ilgi gördüğüne dair rakamlar da ortaya çıkmaya başladı.

Netflix'ten yapılan açıklamaya göre Cobra Kai 3. sezonunun ilk dört haftası tamamlandığında 41 milyonun üzerinde haneye ulaşma yolunda ilerliyor.

mgFOG2

Üç sezonun tamamına bakıldığında 73 milyon hane halkı en az bir bölüm izlerken; üçüncü sezon ABD, İngiltere, Arjantin, Yunanistan ve Sri Lanka gibi ülkelerin de içinde bulunduğu 28 ülkede belirli dönemlerde 1 numaraya kadar yükselmeyi başardı. Bunun sonucu olarak Cobra Kai'nin Stranger Things, Tiger King ve Bridgerton gibi platformun diğer popüler dizileri arasına girdiği görülüyor.

Cobra Kai'nin göstermiş olduğu bu performansın hiç şaşırtıcı olmadığını söyleyebiliriz. Ralph Macchio'yu Daniel LaRusso, William Zabka'yı Johnny Lawrence rolünde izlemeye devam ettiğimiz yapım, ilk çıktığı günle birlikte başta sosyal medya olmak üzere pek çok mecrada ses getirmiş ve YouTube'da ilk bölümüyle 55 milyon görüntülemeye çıkarak görüntüleme rekorları kırmıştı.

Courtney Henggeler, Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Martin Kove ve Peyton List gibi isimlerin de rol alığı dizinin 3. sezonunda Cobra Kai dojo'sunda yeni bir sensei'in başa gelmesiyle birlikte gözler üç yönlü bir savaşa çevriliyor.

ISTtQy

Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg üçlüsünün senaryosunu kaleme aldığı Cobra Kai'nin yürütücü yapımcı kadrosunda bu isimlere Will Smith, James Lassiter, Caleeb Pinkett, Susan Ekins, Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg eşlik ediyor.

Cobra Kai'nin 4. sezon onayının bulunduğunu da hatırlatalım...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin