Netflix dizisi Lupin'i tanıyalım! Lupin 1. sezon konusu, fragmanı

Onun ilham kaynağı kibar hırsız Arsène Lupin... Omar Sy'ın başrolünde olduğu Netflix dizisi Lupin 1. sezonuyla başladı! Lupin'i tanıyalım...

Assane Diop'un hayatı işlemediği bir suçla itham edilen babası öldüğünde henüz çok gençken alt üst olmuştu... Ve 25 yılın ardından Assane, babasının intikamını almak için ilham kaynağı olarak kibar hırsız Arsène Lupin'i kullanmaya başlar...

LUPIN 1. KISIM BAŞLADI!

Arsen Lüpen'in serüvenlerinden esinlenen kibar hırsız Assane Diop'un, oldukça varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvamasını konu edinen "Lupin" dizisi 1. sezonuyla Netflix'te başladı!

Omar Sy'ın (Can Dostum) başrolünde olduğu yapımın ilk kısmı süreleri 42 ile 52 dakika arasında değişen 5 bölümden oluşuyor.

Sezonun 47 dakikalık açılış bölümünün hikayesinde; trajik bir adaletsizlikten yıllar sonra, Assane Diop elmas bir kolye çalarak hesabını ve bir borcu kapatmak ister, fakat işler palnlandığı gibi gitmeyince soygun beklenmedik bir yola girer.

idsoE1

George Kay & François Uzan ikilisinin yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Omar Sy'a eşlik eden isimler şöyle sıralanıyor: Ludivine Sagnier (Yüzbaşı Romain Laugier), Clotilde Hesme (Juliette Pellegrini), Nicole Garcia (Anne Pellegrini), Hervé Pierre (Hubert Pellegrini), Soufiane Guerrab (Youssef Guedira), Antoine Gouy (Benjamin Ferel), Fargass Assandé (Babakar Diop), Vincent Londez (Romain Laugier), Shirine Boutella (Sofia Belkacem).

Gaumont Television yapımcılığında hazırlanan Lupin'in ilk kısım bölümlerinin yönetmen koltuğunda Louis Leterrier, Marcela Said ve Ludovic Bernard oturdular.

1ldmXa

LUPIN DEVAM EDECEK Mİ?

Lupin'in ilk sezon devam bölümleri gelecek ancak devam bölümlerinin ne zaman geleceği henüz duyurulmadı.

"Lupin" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin