Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri 5. sezon ile karşınızda!

Zorbalık ve sindirmenin hüküm sürdüğü hapishanelerin bilinmeyenlerini yansıtan Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri (Inside the World's Toughest Prison) 5. sezonuyla Netflix'e geldi! Yeni sezon detayları...

"Benim adım Raphael Rowe, dünyanın en zorlu hapishanelerinde hayatın nasıl olduğunu öğrenmek için dünyayı dolaşıyorum..."

INSIDE THE WORLD'S TOUGHEST PRISON 5. SEZON NETFLIX'TE!

Araştırmacı gazetecilerin, zorbalık ve sindirmenin hüküm sürdüğü dünyanın en tehlikeli hapishanelerinde gönüllü mahkûm olmalarına tanıklık ettiğimiz Netflix'in İngiliz yapımı belgesel dizisi "Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri (Inside the World's Toughest Prison)" merakla beklenen 5. sezonuyla Netflix'te yayına girdi.

Yeni sezonda; işlemediği bir suç sebebiyle seneler boyunca hapis yatan Raphael Rowe bu kez Filipinler, Grönland ve Güney Afrika'daki cezaevlerine gönüllü olarak giriyor.

cYPB8E

INSIDE THE WORLD'S TOUGHEST PRISON 5. SEZON BÖLÜMLERİ

Yapımın ilk 4 sezonu dörder bölümden oluşurken, bu sezon 3 bölümden oluşuyor. Sezonun bölüm rehberi şu şekilde:

- 5. Sezon 1. Bölüm: "Güney Afrika: Rakam Çetelerinin Hapishanesi" (52 dakika)
- 5. Sezon 2. Bölüm: "Filipinler: Uyuşturucuyla Savaş Hapishanesi" (52 dakika)
- 5. Sezon 3. Bölüm: "Grönland: Buzlar Arasındaki Hapishane" (48 dakika)

Sezonun açılış bölümü olan "Güney Afrika: Rakam Çetelerinin Hapishanesi"nde ziyaret edeceğimiz Güney Afrika'daki Brandvlei Hapishanesi'nde yatan mahkûmların neredeyse hepsinin ölümcül bıçaklama olaylarıyla tanınan tehlikeli çetelere üye olduğuna tanıklık ediyoruz.

Inside the World's Toughest Prisons'un önceki sezonlarında Honduras, Polonya, Meksika, Filipinler, Brezilya, Ukrayna, Papua Yeni Gine, Belize, Kosta Rika, Kolombiya, Romanya, Norveç, Paraguay, Almanya, Morityus ve Lesotho gibi dünyanın pek çok farklı ülkesindeki zorlu cezaevlerine gidilmişti.

g8MHDt

Emporium Productions yapımcılığındaki Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri'nin ilk sezonu Channel 5'te yayınlanırken; sonraki sezonlar ile birlikte Netflix'e geçiş yapılmıştı.

"Inside the World’s Toughest Prisons (Netflix) 5. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin