Çiğdem Tunç Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sevilen diziye yeni bir karakter dahil oluyor.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 14:42
Gündem

TRT ekranlarında yayınlanan ve beğeniyle takip edilen Tövbeler Olsun dizisi yayın hayatına başarıyla devam ederken kadroya yeni bir isim daha dahil oldu. Başrollerinde Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun yer aldığı projenin yeni ismi heyecan yarattı. 

21-01/11/tovbeler-olsun.png

Her Pazar saat 20.00 de TRT1'de izleyicilerle buluşan Tövbeler Olsun dizisi, Yapımcılığını Mustafa Fener'in üstlendiği,senaryosu ise Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın yazdığı senaryosu ile büyük beğeni topluyor. Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can’ın yanı sıra oyuncu kadrosunda: Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Hasan Kaçan ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren diziye yeni bir oyuncu daha dahil oluyor.

 

Çiğdem Tunç Tövbeler Olsun dizisinin kadrosuna dahil oldu!

21-01/11/igdem-tunc-1610364456.png

Bir süredir ekranlardan uzak duran başarılı ve sevilen oyuncu Çiğdem Tunç, Ünlü Modacı Aleyna Yeşilpınar karakteriyle diziye renk katmaya hazırlanıyor. "2020 yılının sonuna iki gün kala kendimi “Tövbeler Olsun" dizi setinde buluverdim... Kadroya bakınca da adeta şampiyonlar ligine dahil olmuş hissettim. Bakalım çılgın Aleyna'yı ne tür maceralar bekliyor, kısmetse görelim ve çok gülelim." diyen oyuncu heyecanla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin