Emir karakterini canlandıran Burak Tozkoparan Menajerimi Ara dizisinden ayrıldı!

Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 14:29
Gündem

Star TV ekranlarında yayınlanmak üzere Call My Agent adlı başarılı yabancı diziden uyarlanarak hazırlanan ve büyük beğeni toplayan Menajerimi Ara dizisinin kadrosunda sürpriz bir ayrılık yaşandı. 

21-01/11/menajerimi-ara.png

Ay Yapım imzalı Star dizisi Menajerimi Ara dizisi başrollerinde Barış Falay (Kıraç), Canan Ergüder (Feris), Fatih Artman (Çınar), Ahsen Eroğlu (Dicle), Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu (Peride) gibi isimleri bir araya getiren kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü isimleri kendi adlarıyla konuk olarak ağırlayan projenin sevilen oyuncusu kadroya veda etti.

Emir karakterini canlandıran Burak Tozkoparan Menajerimi Ara dizisinden ayrıldı!

21-01/11/emir.jpg

Menajerimi Ara dizisine Dicle'ye gönlünü kaptıran oyuncu Emir karakteri ile dahil olan Burak Tozkoparan, "Bu akşam son kez Emir'le buluşuyoruz. Emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar görüşmek üzere" sözleriyle diziye veda etti. 

21-01/11/menajer.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin