Yasak Elma Cansu (Nilperi Şahinkaya) kimdir? Yaşı, dizileri..

Yasak Elma dizisinin yeni karakteri Cansu kimdir?

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 14:05
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının sevilen entrika dolu dizisi Yasak Elma, pazartesi akşamlarının en sevilenleri arasındaki yerini korumaya devam ediyor. Yasak Elma'nın Cansu'sunun kim olduğu sorusunun cevabı haberimizde.

Yasak Elma Cansu kimdir?

21-01/11/yasak-elma-cansu.png

Cansu, Hasan Ali’nin uğruna yuvasını yıktığı ve sonradan evlenip çok mutlu bir hayat yaşadığı eşi Filiz’in yeğenidir. Ender ve Şahika’nın onu bulup vazgeçemeyeceği bir teklif yapması ile hayatının fırsatını yakalar ve hayatlarına dahil olur.

Yasak Elma dizisinde Cansu karakterini Nilperi Şahinkaya canlandırmaktadır. 

Nilperi Şahinkaya kimdir?

21-01/11/nilperi.jpg

Güzelliği ile dikkat çeken başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya eğitim hayatına 1993 yılında Ecole Vigée Lebrun (Paris)’de başlamıştır. 1997 yılında Charles De Gaulle Fransız İlkokulunda okumuştur. Daha sonra 1999 yılında Ecole Cantonale De Langue Française’de öğrenimine devam etmiştir. Liseyi ise 2006 yılında Charles De Gaulle Fransız Lisesinde bitirmiştir. Son olarak Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinden mezun olmuştur.

Öğrenimimin yarısını Paris, yarısını ise Ankara’da tamamlamıştır. Bilkent Üniversitesi okul tiyatrolarında toplam yedi oyunda rol almıştır. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya ilk olarak Deniz Yıldızı adlı dizide Hande rolünü ve sonrasında Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mesude rolünü canlandırmıştır.

Bir çok tiyatro oyununda da oynayan Nilperi Şahinkaya Cesur sahneleriyle tüm dünyada olay yaratan tiyatro oyunu Closer'ın yerli versiyonu olan "Yaklaştıkça" da cesur sahnelerde rol alan başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya oyunun en çok konuşulan isimlerinden olmuştur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin