Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 13:24
Kültür Sanat

30'larının başında dört kadın ve onların iflah olmaz aşk maceralarını anlatan hikayesi ile fenomen haline gelen Sex and the City dört yakın arkadaş olan Carrie, Samantha, Charlotte ve Miranda'nın özel hayatlarını ekrana taşımıştı. Şimdi o dizi mini halde yeniden çekilecek.

21-01/11/sex-and.jpg

Michael Patrick King, Allen Coulter, Michael Engler yönetmenliğinde çekilen ve şehirli kadınların sorunlarına odaklanan dizi 1998'de ekranlardaydı. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ve Kristin Davis'i başrolde bir araya getiren dizi günümüzde bile konuşulmaya ve izlenmeye devam ediyor. 

Sex and the City, eski kadrosuyla birlikte çekiliyor!

21-01/11/seks-and.png

Herkesin izlemese bile adını mutlaka duyduğu proje HBO Max tarafından mini bir dizi halinde çekilmek üzere onaylandı. Samantha'yı canlandıran Kim Cattrall'ın olmayacağı proje eski ekiple bir devam dizisi olarak çekilecek. MovieGraf'ın bu haberi heyecan yarattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin