Young Sheldon 3. sezon ne zaman başlayacak?

Young Sheldon 3. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

The Big Bang Theory'nin spinoff'u olan ve Sheldon Cooper'ın 1990'lı yıllarda Texas'taki ilgi çekici çocukluğunu konu edinen "Young Sheldon"ın ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

YOUNG SHELDON 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 26 Eylül 2019 Perşembe günü 3. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

Young Sheldon'ın hikayesi; Teksas'ta yaşayan dahi çocuk Sheldon Cooper'a odaklanıyor. Sheldon ne yazık ki gelişmiş matematik yeteneğinin ve sivri zekasının faydasını sosyal hayatında göremez. Sheldon için hayat pek o kadar da kolay olmayacaktır.

Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana Jordan, ve Raegan Revord'un oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Steven Molaro, Jim Parsons, Todd Spiewak ve Chuck Lorre yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

YOUNG SHELDON REYTİNGLERİ

Dizi, ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.71 reyting oranı ve 11.138 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin