Yüksek beklentili Watchmen dizisinden ilk görsel paylaşıldı!

HBO kanalının Watchmen dizisine ilk bakış! Aynı isimdeki popüler çizgi romandan uyarlanan diziden ilk görsel paylaşıldı.

Alan Moore ve Dave Gibbons ikilisince yaratılan, 1986-1987 yıllarında yayımlanan DC'nin popüler çizgi romanı "Watchmen"in HBO ve Damon Lindelof ortaklığıyla gerçekleşecek dizi uyarlamasında çekim aşaması sürüyor.

HBO'NUN WATCHMEN'İNDEN İLK KARE!

Gerek HBO markası gerekse de çizgi romanın popülerliğiyle duyurulduğu andan itibaren yüksek bir beklenti yaratan diziden henüz bir fragman yayınlanmadı ancak dizideki karakterlerden birine ait ilk görsel paylaşıldı.

Dizi için açılan yeni Instagram hesabı ve Lindelof'un kişisel hesaplarından yapılan ilk paylaşım aynı zamanda Watchmen için sunulan ilk görsel. "Who Watches The Watchmen? (Gözcüleri kim gözlüyor?)" başlığıyla yapılan paylaşımda polis üniforması içinde, tehditkar görünümlü sarı maskeli gizemli bir adam görüyoruz.

18-10/16/damon-lindelof.jpg

DC Comics tarafından yayımlanan Watchmen çizgi romanlarındaki herhangi bir karakterle tam olarak eşleşmediğini söyleyebileceğimiz bu maskeli adam kim? Henüz bilmiyoruz, bunu zaman gösterecek.

"WATCHMEN" KONUSU

Kara mizah ve distopyacı süper kahraman türünü ele alan Watchmen çizgi romanının hikayesi; 1985 senesinde ABD ve Rusya arasındaki Soğuk Savaş döneminin zirvesinde alternatif bir tarihte geçmekte. Çoğu emekli olmuş Amerikalı süper kahramanlardan oluşan bir grup, bir süper kahramanın ölümünü araştırırken bildiğimiz şekliyle tarihin gidişatını değiştirebilecek ciddi bir komployu ortaya çıkarır.

WATCHMEN DİZİ UYARLAMASI NASIL OLACAK?

Watchmen'in HBO'daki dizi uyarlaması çizgi roman ve 2009 yapımı film uyarlamasının karışımı bir tarza sahip olacak.

Hikaye, aynı evrende geçmekle birlikte izleyenlere yeni sorular sorduracak, o dünyaya farklı bir pencereden baktıracak ve çağı yakalayan bir nitelikte olacak. Çizgi romanda yer almayan farklı ve bilinmeyen yeni karakterlerle tanışacağız.

18-10/16/watchmen-hbo.jpg

WATCHMEN OYUNCU KADROSU VE KAMERA ARKASI EKİP

Watchmen dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers ve Dylan Schombing.

Yazar/yürütücü yapımcı olarak projede yer alan Damon Lindelof ile birlikte pilot bölümün yönetmeni Nicole Kassell, Tom Spezialy, Stephen Williams ve Joseph Iberti projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

WATCHMEN 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

HBO, White Rabbit ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında çekimleri devam eden; müziklerini The Social Network filmiyle Oscar ödülü kazanan Nine Inch Nails müzisyenleri Trent Reznor ve Atticus Ross'un hazırladığı dizinin 2019 senesi içinde izleyiciyle buluşması planlanıyor.

"Watchmen" dizisinden ilk görsel:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin