Manifest 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC kanalının popüler dizisi Manifest'in ekran serüveni sürüyor. Manifest 1. sezon 5. bölüm ne zaman? Yeni bölümde neler olacak?

Amerikan ulusal kanalı NBC'nin tanıtım sürecinden bu yana ilgi odağı haline gelen dizisi "Manifest"in ekran serüveni devam ediyor. Dizi, bu hafta ekranlara gelen yeni bölümüyle toplamda dört bölümü geride bırakmış oldu.

MANIFEST 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın radardan kaybolup beş sene sonrasında hiçbir şey olmamışcasına 191 kişiden oluşan yolcu topluluğuyla New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen olayları konu edinen dizinin son bölümünde hikayenin ana konusu tüm gizemini korurken bu kez yolunda gitmeyen bir polisiye vakaya tanıklık ettik.

Uçağın hesapta olmayan kaçak yolcusu Thomas'ın hikayeye dahil olduğu bölümde uçağın diğer üç yolcusu Michaela, Saanvi ve Bethany'nin bir araya gelmesiyle heyecan dolu olaylar yaşandı. Ben ise Grace'in erkek arkadaşı Danny ile ilk kez yüz yüze geldi. Federallerin uçaktaki yolcuları sıkı takibi ise devam etti.

18-10/19/manifest-1-sezon-5-bolum-foto1.jpg

MANIFEST 1. SEZON 4. BÖLÜM REYTİNG DURUMU? DÜŞÜŞ VAR MI?

Dizi, "Unclaimed Baggage" isimli bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.5 reyting oranı ve 7.46 milyon izleyici ile tatmin edici rakamlar elde ederek istikrarlı reyting grafiğini sürdürdü.

Dizi aynı zamanda en yakın rakibi görünen Fox'un 9-1-1 dizisinin önünde bir kez daha günün en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Kısacası Manifest için her şey yolunda gidiyor.

18-10/19/manifest-1-sezon-5-bolum-foto2.jpg

MANIFEST 1. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest yeni bölümü "Connecting Flights" ile 22 Ekim Pazartesi akşamı NBC'de kaldığı yerden devam edecek.

Peki, sezonun beşinci bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

18-10/19/manifest-1-sezon-5-bolum-foto3.jpg

MANIFEST 1. SEZON 5. BÖLÜM KONUSU

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın yolcuları için yeni hikayeler belirmeye devam ediyor.

Cal (Jack Messina), kafa karıştırıcı yetenekleri ve sezileriyle babası Ben'i (Josh Dallas) gizemli ve heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir.

18-10/19/manifest-1-sezon-5-bolum-foto4.jpg

Michaela (Melissa Roxburgh) hislerini açığa çıkarmama çabaları eşliğinde Jared'i (J.R. Ramirez) iş yerindeki sorunlara karşı korumaya çalışmaktadır.

18-10/19/manifest-1-sezon-5-bolum-foto.jpg

"Manifest" 1. sezon 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin