Hulk'u canlandıran Mark Ruffalo'lu yeni HBO dizisi I Know This Much Is True'yu tanıyalım!

Ünlü aktör Mark Ruffalo'nun başrolünde yer aldığı yeni HBO dizisi I Know This Much Is True nasıl bir dizi?

True Detective (Matthew McConaughey, Woody Harrelson), Big Little Lies (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Meryl Streep) gibi dizilerle Hollywood'un tanınmış yüzlerini küçük ekranlara transfer etmeye başlayan HBO, bu akıma ünlü aktör Mark Ruffalo'yu da ekliyor.

HBO'NUN YENİ DİZİSİ: "I KNOW THIS MUCH IS TRUE"

Kanal, geçtiğimiz yıldan bu yana senaryo geliştirme çalışmaları süren, Ruffalo'nun başrolünde yer aldığı yeni dizi projesi "I Know This Much Is True"ya resmi dizi onayını verdi.

18-10/19/i-know-this-much-is-true.jpg

Wally Lamb'ın 1998'de yayımlanan çok satan romanından ekranlara uyarlanan dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak.

Dizinin hikayesinde iki rolü birlikte canlandıracak Mark Ruffalo yürütücü yapımcılık da yaparken; projenin arkasında ayrıca Derek Cianfrance (The Place Beyond the Pines) ve FilmNation Entertainment bulunuyor.

"I KNOW THIS MUCH IS TRUE" KONUSU

Yazar-yönetmen ve yürütücü yapımcı olarak dümenin başında Cianfrance'ın bulunduğu "I Know This Much is True"nun hikayesi her ikisini Ruffalo'nun canlandıracağı tek yumurta ikizleri Dominick ve Thomas Birdsey'in paralel yaşam öykülerini merkezine alıyor.

Destansı bir aile öyküsünü ele alacak dizinin hikayesi 20. yüzyıl Amerikası'nın perde arkası eşliğinde ihanet, affetme ve fedakarlık gibi unsurları işleyecek.

18-10/19/mark-ruffalo-avangers.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Cianfrance ve Ruffalo dışında yazar Lamb, FilmNation Entertainment'tan Ben Browning & Glen Basner ile Gregg Fienberg, Anya Epstein, Lynette Howell Taylor, Jamie Patricof dizinin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Emmy ödülü yanında Oscar ve Tony gibi ödül organizasyonlarında adaylıkları bulunan Ruffalo'yu yakın zamanda Hulk in Thor: Ragnarok filminde izlemiştik. Karakteri Bruce Banner/Hulk ile Avengers filmlerinde de gözüken aktör HBO ile geçmiş dönemde The Normal Heart isimli televizyon filmiyle bir iş birliği daha gerçekleştirmişti. Spotlight ve Foxcatcher gibi ses getiren filmlerde de rol almış olan oyuncu bu projeyle birlikte 2000'lerin kısa ömürlü UPN polisiye dizisi The Beat'teki rolünün ardından ilk kez bir başka dizide düzenli bir role sahip olacak.

Cianfrance ise özellikle yazar-yönetmenliğini üstlendiği Ryan Gosling, Bradley Cooper, Eva Mendes'li The Place Beyond the Pines (Babadan Oğula) ve Ryan Gosling, Michelle Williams'lı Blue Valentine (Aşk ve Küller) filmleri ile biliniyor.

"I KNOW THIS MUCH IS TRUE" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimlerine 2019 senesi içinde başlanması beklenen I Know This Much Is True'nun ne zaman ekranlarda olacağı şimdilik belli değil. Dizinin oyuncu kadrosunun geri kalan isimlerinin önümüzdeki haftalarda duyurulması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin