19 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları! Gülperi, İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid reytingleri...

19 Ekim 2018 Cuma günü reytingleri elimize ulaştı. Günün reyting tablosu nasıl oluştu? En çok hangi diziler izlendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
20 Ekim 2018 - 11:28
Reyting

19 Ekim 2018 Cuma reyting sonuçları elimize ulaştı! Cuma günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

İstikrarını senelerdir koruyup sürekli zirveye oynayan Arka Sokaklar, Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin, yeni sezonuyla zirvenin uzağında kalan atv'nin Aşk ve Mavi'si, Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı yeni dizisi Gülperi, TV8'in Kızım'ı ve TRT'nin dönem dizisi Payitaht Abdülhamid bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE GÜNÜN REYTİNGLERİ

19 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-10/20/19-ekim-2018-reytingler.jpg

19 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-10/20/19-ekim-2018-ab-reytingler.jpg

VE GÜLPERİ TOTALDE ZİRVEYE ÇIKTI!

Üç çocuğu, kaybettiği eşinin ailesi tarafından elinden koparılmak istenen Gülperi'nin verdiği azimli mücadeleyi konu alan Show TV'nin Nurgül Yeşilçay'lı yeni sezon dizisi Gülperi totaldeki yükselişini sürdürerek bu hafta ilk kez zirvenin sahibi oldu.

Geçtiğimiz hafta Arka Sokaklar'a oldukça yaklaşan dizinin bu hafta için zirveye çıkabileceğini tahmin etmiştik. 6. bölümüyle ekranlarda olan dizi AB'de ise günü 5. sırada tamamladı.

18-10/20/gulperi-6-bolum-fotografi.jpg

İSTANBULLU GELİN AB'DE ALIŞTIĞI YERDE!

Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı Star TV'nin İstanbullu Gelin'i başarılı bir grafik sergilediği AB kategorisinde haftalardır zirvedeki yerini korumayı başarıyor. 58. bölümüyle, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve Payitaht Abdülhamid'in önünde ilk sırada alan yapım totalde ise geçen haftaki gibi 8. sırada günü tamamladı.

18-10/20/stanbullu-gelin-58-bolum-fotograf.jpg

ARKA SOKAKLAR HER ZAMANKİ GİBİ ZİRVE YARIŞININ İÇİNDE!

491. bölümüyle ekranlara gelen Kanal D'nin uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar istikrarlı ekran performansını bu haftaya da taşıdı. Totalde zirveyi bu hafta Gülperi'ye kaptıran dizi AB'de ise geçen haftaya göre bir sıra yükselerek 6. sırada yer aldı.

18-10/20/arka-sokaklar-491-bolum-fotograf.jpg

KIZIM VE PAYİTAHT ABDÜLHAMİD BU HAFTA KAÇINCI?

Buğra Gülsoy, Leyla Tuğutlu ve Beren Gökyıldız gibi isimleri kadrosunda bulunduran TV8'in yeni sezon dizisi Kızım geçtiğimiz haftaya benzer bir performans gösterdi ve AB'de 4., totalde 5. sırada yer alıp geçen haftaki yerini korumuş oldu.

TRT 1'in dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 57. bölümü ile AB'de bu hafta da 3. sırada yer alıp istikrarlı grafiğini korurken totalde ise 12. sırada kendine yer buldu.

18-10/20/payitaht-abdulhamid-57-bolum-fotograf.jpg

Yapımcılığını NTC Medya'nın üstlendiği atv'nin Aşk ve Mavi'si dün akşam 74. bölümüyle ekranlardaydı. Her iki kategoride geçtiğimiz haftaya benzer bir performans gösteren dizi totalde 10., AB'de ise 34. sırada kendine yer bulabildi. Bu izlenme oranlarıyla dizinin muhtemelen son sezonunu izlediğimizi söyleyebiliriz.

18-10/20/ask-ve-mavi-74-bolum-fotograf.jpg

"Arka Sokaklar" 492. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin