Titans 1. sezon 3. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu

DC evreninin birçok süper kahramanını bir araya getiren yeni dizi Titans'ın 1. sezon 3. bölümünde neler olacak? Yeni bölümden kareler...

Doom Patrol, Stargirl, Swamp Thing gibi dizileri yakın bir zamanda izleyiciyle buluşturacak olan DC Comics'in yeni dijital yayın platformu DC Universe dizisi "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor.

TITANS 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İlk bölümüyle bizlere ana karakterleri ve onların hikayelerini tanıtırken; bu karakterlerin yollarının birbirleriyle yavaş yavaş nasıl kesişmeye başladığını sunan dizinin ikinci bölümü "Hawk and Dove"da ağırlıklı olarak Rachel ve Dick Grayson sahneleri izlerken bölüme ismini veren yasa dışı kanun infazcısı Hank Hall ve Dawn Granger çiftiyle tanıştık.

Son bir suç operasyonuyla ilgilendikten sonra süper kahramanlık işinden kurtulmayı uman çift eski yıllarda olduğu gibi Dick ile tekrar bir araya gelerek bir takım oluşturdular.

Gizemli organizasyonca gönderilen ölümcül bir çekirdek ailenin Rachel'ı yakalamak amacıyla aktif hale getirilmesi ise işleri biraz karıştırdı.

Bölümle ilgili merak edilen konulardan birisi de Dawn'ın geleceği. Konuyla ilgili konuşan showrunner Greg Walker izleyicilerin her türlü olasılığa açık olması gerektiğini söylerken yürütücü yapımcı Akiva Goldsman ise daha açık bir şekilde "Dove'un bu sezon oynayacak gerçek bir rolü var. O ölmedi" şeklinde konuştu.

TITANS 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Titans'ın yeni bölümü "Origins" 26 Ekim Cuma günü izleyiciyle buluşacak. Peki, yeni bölümde neler olacak?

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto1.jpg

TITANS 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

İlk iki bölümün çoğunu ayrı geçirdikten sonra yeni bölümde süper kahramanlarımızın bir araya gelmeye başladığını göreceğiz.

Starfire (Anna Diop), Raven'ı (Teagan Croft) tam zamanında bulmayı başararak onu ürpertici çekirdek ailenin elinden kurtarmayı başarır. İkili, Rachel'ın geçmişi ve Kory'nin kimliği hakkında cevaplar alabilecekleri bir yolculuğa çıkar.

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto6.jpg

Dick; Rachel ve onu kurtaran gizemli kadın Kory'nin izlerini ararken bu serüven kendisinin yetim döneminin ve Bruce Wayne'in gölgesinde alışılmışın dışındaki yetişme sürecininin hatıralarının canlanmasına neden olur. Dick bir süre sonra tekrar bir araya geldiklerinde geçmişte aldığı karardan dolayı Rachel'a kendisini affettirmeye çalışır.

Bu arada Beast Boy'un (Ryan Potter) gelecekteki takım arkadaşlarıyla ilk etkileşimini gerçekleştirdiğini de göreceğiz.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto2.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto3.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto11.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto12.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto10.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto9.jpg

18-10/21/titans-1-sezon-3-bolum-foto8.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin