"Yürek Çıkmazı" dünya turuna çıkıyor!

Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yürek Çıkmazı dünya turuna çıkıyor. Sevilen dizi Meksiko, Dubai ve Singapur'daki fuarlarda tanıtılacak. Yürek Çıkmazı'nın konusu ne? Yürek Çıkmazı uyarlama mı? Yürek Çıkmazı'nda kimler oynuyor? Yürek Çıkmazı ne zaman final yaptı?

ozan
13 Kasım 2023 - 10:50
Kültür Sanat

Gold Film imzalı TRT 1'in sevilen dizilerinden olan Yürek Çıkmazı, geçtiğimiz sezon final yapmıştı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Mesut Akusta ve Ayça Bingöl'ün yer aldığı dizi, 14-17 Kasım Meksiko’da MIP CANCUN, 22-23 Kasım Dubai’de Dubai International Content Market 6-8 Aralık Singapur’da Asia TV Forum fuarlarında tanıtılacak.

23-11/13/2.jpg

Yönetmenliğini Serdar Gözelekli ve Bahadır İnce'nin üstlendiği, senaryosunu Ayla Hacıoğulları, Vilmer Özçınar ve Toprak Karaoğlu'nun kaleme aldığı dram türündeki dizi, Atike Hınçlıer'in uyarlamasıydı. Dizi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adam ile hayata çocuklarıyla birlikte sarılan bir kadının dramatik hikayesini ele alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin