Yüz Yıllık Mucize'nin Müjde'si kimdir? Laçin Ceylan kimdir? Kaç Yaşında?

Star TV'nin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin 2. bölümüne Cem'in annesi Müjde rolüyle Laçin Ceylan damgasını vuruyor. Peki Yüz Yıllık Mucize dizisinde Müjde'ye kim hayat veriyor? Laçin Ceylan kimdir? Yüz Yıllık Mucize'nin 2. bölümünde neler olacak? Yüz Yıllık Mucize'nin konusu ne? Yüz Yıllık Mucize'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Yüz Yıllık Mucize dizisi uyarlama mı? Yüz Yıllık Mucize 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüz Yıllık Mucize'nin 3. bölümünde neler olacak? Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm izle!

Volkan Usta
30 Mart 2023 - 21:10
Kültür Sanat

Bu akşam 2. bölümüyle Star'da yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisinde Cem'in annesi Müjde'ye hayat veren isim, dizinin 2. bölümünde oldukça merak edildi. İşte birçok meraklı seyirci tarafında yöneltilen "Cem'in annesi kimdir? Laçin Ceylan kimdir?" sorusunun cevabı! 

İLGİLİ İÇERİK

YÜZ YILLIK MUCİZE'NİN MÜJDE'Sİ KİMDİR?

Müjde (Laçin Ceylan): Cem'in annesidir. Gelinlik ve Moda Tasarım butikleri olan, otoriter bir kadındır. Cem'e çok düşkündür. Herkesi kontrol etmek isteyen Müjde zaman zaman Süreyya ile çatışma halindedir.

23-03/22/mudje.jpg

LAÇİN CEYLAN KİMDİR? NERELİ? KAÇ YAŞINDA? 

25 Kasım 1965, İzmir doğumlu. İzmir Özel Türk Koleji'den sonra 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi'den mezun oldu. Karanlıkta Koşanlar, Gece Yürüyüşü ve Hatırla Sevgili dizilerindeki rolleriyle tanınıyor. Nihat İleri ile birlikte Bi Tiyatro'yu kurdu.

Uzun yıllar sayısız oyunda tiyatro oyuncusu ve yönetmeni olarak yer alan Laçin Ceylan, Kurşun Adres Sormaz, Cingöz Recai, Çilek Kokusu, Hatırla Sevgili, Aşk Ağlatır, Camdaki Kız, İnsanlık Suçu, Yüzyıllık Mucize gibi birçok film ve dizide rol aldı. Özellikle İnsanlık Suçu dizisinde hayat verdiği Hülya karakteri ile büyük beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin