Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Şeniz intihar ediyor...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.

Merve Mutlu
24 Eylül 2019 - 17:40
Yeni Bölüm

Başrollerini Fikret Kuşkan, Mine Tugay ve Deniz Uğur'un üstlendiği, Sera Kutlubey, Berker Güven, Ozan Dolunay, İdris Nebi Taşkan ve Simay Barlas gibi genç yetenekleri de kadrosunda bir araya getiren Zalim İstanbul dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenlerde heyecan yarattı.

19-09/24/ceren-seher-ve-nedim.png

Ceren'in Nedim'e olan nefret ve acımasızlığını her geçen gün artırdığı, Cemre'nin herkesin arkasını dönmesi ile yalnız kaldığı, Cenk'in bir yandan annesi bir yandan da Cemre ve vicdanı arasında kaldığı, Seher'in ise büyük sırrı nedeniyle istemediği kararlar vermek zorunda kaldığı yeni sezon daha ilk bölümleriyle ilgi topladı. 

Zalim İstanbul 13. yeni bölümde neler olacak?

19-09/24/zalim-is.jpg

Dizinin yeni bölümünde: Kızı Ceren'in eşi Nedim'e kötü davrandığını kabullenmeyen ve bu uğurda kızı Cemre'yi kötü bilen Seher, Ceren'in gerçek yüzü ile karşılaşıyor. Fiziksel engelli bir adam olan Nedim'e kötü davranan ve ablası Cemre hakkında yalanlar söylediği ortaya çıkan Ceren, annesinin gazabına uğruyor. 

19-09/24/cenk.png

Bölümün can alıcı noktalarından biri de Cenk'in sürpriz evliliği oluyor. Annesi Şeniz'i çok öfkelendiren bu evliliğin Cemre ile yapıldığı düşünülse de kiminle olduğu gösterilmiyor. Cenk'in bu hamlesi ise annesinin kötü bir kararın eşiğine gelmesine ve intihar çabasına dönüşüyor.. 

19-09/24/zalim-istanbul-senia.jpg

Zalim İstanbul 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin