Gizem-gerilim dizisi Emergence bu akşam başlıyor! Emergence konusu ve fragmanı!

Küçük bir kız, gizemli bir kaza, kızın peşindeki gizemli kişiler, büyük bir komplo... Fargo ve Good Girls gibi dizilerden aşina olduğumuz Allison Tolman'ın başrolünde yer aldığı Emergence dizisi başlıyor. Emergence konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Michele Fazekas & Tara Butters (Marvel's Agent Carter, Kevin Probably Saves the World, Resurrection, Reaper) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı gizem-gerilim türündeki ABC dizisi "Emergence" 24 Eylül 2019 Salı akşamı başlıyor.

EMERGENCE NASIL BİR DİZİ? EMERGENCE KONUSU

İlk olarak pilot bölüm siparişini veren NBC kanalı için geliştirilmeye başlanan ancak ilerleyen süreçte ABC çatısı altına geçen dizinin konusu şöyle:

Emergence'in hikayesi; bir polis müdürünün gizemli bir kazanın gerçekleştiği yere yakın yerde bulduğu küçük bir çocuğu evine alması ve konuyla ilgili yürüttüğü soruşturmanın kendisini hayal ettiğinden çok daha büyük bir komplonun içine çekmesini anlatıyor.

19-09/24/emergence-dizisi.jpg

New York'un güneydoğusundaki Long Island'da polis müdürlüğü yapan yeni boşanmış Jo Evans (Allison Tolman), Mia (Ashley Aufderheide) isminde genç bir kız annesidir. Gecenin bir yarısı sahil şeridinde, elektriklerin gidip gelmesine de yol açan gizemli bir uçak kazasının gerçekleşmesinin ardından Jo olay yerine gider ve kazanın gerçekleştiği yerin yakınlarında ürkmüş bir halde yerde yatan küçük kız Piper'ı (Alexa Swinton) bulur. Ancak ciddi bir sorun vardır: Piper bulunduğu yerde ne olduğunu ya da kim olduğunu hatırlamamaktadır.

Jo, gidecek yeri olmayan Piper'ı evine alarak geçici bir süreliğine bakımını üstlenmeye karar verir. Olayla ve Piper ile ilgili soruşturmayı derinleştirmeye başlayan Jo kısa sürede kendisini hayal edebileceğinden çok daha büyük ve tehlikeli bir komplonun içine çekilmiş olarak bulur. Piper'ın kimliğinin tüm bu komplonun merkezinde olması ise hikayenin kilit noktasıdır.

EMERGENCE OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Owain Yeoman (Benny Gallagher), Robert Bailey Jr. (Chris Minetto), Zabryna Guevara (Abby Frasier), Donald Faison (Alex Evans) ve Clancy Brown (Ed Sawyer) gibi isimler yer alıyor.

19-09/24/emergence-kadro.jpg

Emergence yürütücü yapımcı kadrosunda Michele Fazekas & Tara Butters ikilisine Paul McGuigan ile Robert Atwood eşlik ediyorlar.

Dizinin açılış bölümünün yönetmen koltuğunda Paul McGuigan (Luke Cage) oturuyor. İlk bölümün ardından 01 Ekim'de "Camera Wheelbarrow Tiger Pillow", 08 Ekim'de "2 MG CU BID" isimli bölümler izleyiciyle buluşacak.

EMERGENCE AÇILIŞ BÖLÜMÜNDEN KARELER

19-09/24/emergence-1x01-foto1.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto2.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto3.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto4.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto5.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto6.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto7.jpg

19-09/24/emergence-1x01-foto8.jpg

"Emergence" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin