Zalim İstanbul Civan (İdris Nebi Taşkan) kimdir?

Zalim İstanbul dizisinde Civan karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan kimdir?


01 Nisan 2019 - 15:54
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Zalim İstanbul yayın hayatına başlıyor. Dizide Civan karakterini canlandıran İdris Nebi Taşkan kimdir? Kaç yaşında ve hakkında merak edilenler...

Zalim İstanbul Civan kimdir?

Seher'in oğlu olan Civan, 19 yaşındadır. Liseyi bitirdikten sonra ailenin geçimi için çalışmaya başlayan Civan, sorumluluk sahibi bir karaktere sahiptir. Zalim İstanbul dizisinde Civan karakteri genç oyuncu İdris Nebi Taşkan tarafından canlandırılmaktadır..

İdris Nebi Taşkan kimdir?

1997 senesinde İstanbul'da dünyaya gelen İdris Nebi Taşkan an itibarıyla 22 yaşındadır. Annesi ve babası o çocuk yaştayken ayrılan oyuncunun bir de ikiz kız kardeşi vardır. İdol olarak kendisine Kıvanç Tatlıtuğ'u seçmiştir ve basketbol sporuyla da ilglenmiştir.

Yenilmezler (Avengers/Marvel) filminin kamera arkasını izlediği bir gün oyunculuk yapmaya karar verdiğini açıklayan Taşkan, eğitim almak için kendine fırsat yaratmaya çalışmıştır. Başarılı ismi daha önce Arkadaşlar İyidir ile Fazilet Hanım ve Kızları adlı dizilerde izledik.. Başarılı isim hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin