Zalim İstanbul reyting listelerinde hızlı bir yükselişe geçti!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Zalim İstanbul reyting listelerinde yükselişine devam ediyor... Dün akşam ekrana gelen yeni bölümü ile dizi kaçıncı oldu?

Nurşah
16 Nisan 2019 - 11:25
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Fikret Kuşkan, Mine Tugay, Deniz Uğur, Ozan Dolunay, Berker Güven ve Bahar Şahin gibi başarılı isimlerin yer aldığı Zalim İstanbul reyting listelerinde yükselişine devam ediyor. Dün akşam 3. bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi, reyting listelerindeki sıralamasını yükseltti!

19-04/16/zalim-istanbul-3-bolum-reyting.jpg

Zalim İstanbul 3. bölümü ile çıkış gerçekleştirdi!

Heyecan dolu 3. bölümü ile 15 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen Zalim İstanbul AB grubu reyting listelerinde üçüncü sırada kendisine yer bulmayı başardı. Bu grupta gecenin en çok izlenen dizisi ise Çukur olmuştu. Zalim İstanbul tüm gruplar kategorisi olan totalde ise 6,23 reyting oranı ile dördüncü sıranın sahibi oldu ve yükseliş grafiği ile hayranlarını mutlu etti.

 19-04/16/zalim-istanbul-3-bolum-ab-reyting.jpg

Başarılı oyunculukların göz doldurduğu Zalim İstanbul dizisi ilk bölümü ile AB grubunda on ikinci, total grubunda ise on altıncı oldu. Dizinin, 8 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen ikinci bölümü ise AB grubunda üçüncü total grubunda yedinci sıranın sahibi olmuştu..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin