Jet Sosyete yeni formatıyla dijital platformda devam edecek! Müjdeyi Gülse Birsel verdi!

tv8 ekranlarında yayınlanan ve kahkaha tufanı estiren Jet Sosyete'nin yeni sezonda dijital platformda devam edeceği müjdesi seyirciyi mutlu etti.

Merve Mutlu
16 Nisan 2019 - 11:03
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren gibi başarılı isimleri barındıran ve perşembe akşamları tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete'nin 2 Mayıs'ta final yapacağı haberi, dizinin izleyicilerini üzmüştü. Sevindirici haberi ise Gülse Birsel verdi: Jet Sosyete dijital platformda devam edecek!

19-04/16/gulse-birsel.png

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini mutlu etti. Katıldığı Fashion TV ödüllerinde Jet Sosyete dizisiyle “En Moda Dizi” ödülünün sahibi olan ünlü oyuncu, 

Bu akşam bi koşu gidip @fashiontv ödüllerinde @jetsosyete’nin ödülünü aldık. 2 Mayıs’ta 39. bölümümüzle TV ekranlarındaki yolculuğumuzu bitirip, yeni sezonda başka bir platformda 45-50 dakikalık çakı gibi yeni @jetsosyete bölümleriyle seyirciyle buluşacağımızı da duyurduk. Podyumda da yürüdük. Daha ne? 2 saat eğlence yeter, tekrar masamın başına oturuyorum! @jetsosyete @bkmonline

notu ile müjdeyi verdi. Sevilen dizinin, her zaman oyuncular ve set çalışanları tarafından şikayet edilen dizi sürelerinin aksine 2 saat yerine 45 - 50 dakika olacağını ve yeni sezonu ile dijital platformlar üzerinden devam edeceğini belirten Birsel, henüz hangi platform olduğu bilgisini paylaşmadı. 

Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin