Çukur'da Sahte Baykal öldü! Yüzüklü kim?

Sevilen dizi Çukur nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı... Dizinin kadrosuna dahil olan Sahte Baykal bölüm sonunda öldürüldü!

Nurşah
16 Nisan 2019 - 10:49
Yeni Bölüm

Ay Yapım imzası taşıyan Çukur dizisi dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Dizinin yeni karakterlerinden olan Sahte Baykal, ekrana gelen son bölümün son sahnesinde öldürüldü! 

19-04/16/ukur-yuzuklu-kim.jpg

Çukur'da Sahte Baykal'a veda!

Dün akşam ekrana gelen son bölümde iki yeni oyuncu ile tanıştık. Dizinin yeni karakterlerinden olan Timsah Celil ve Sahte Baykal izleyicilerin dikkatini kısa sürede çekmeyi başardılar... Yamaç'a ulaşabilmek için Cumali'yi kaçıran Timsah Celil, Koçovalıların da ilgisini üzerine çekti.

Sena'nın kendisine bıraktığı videoyu izleyen Yamaç, oldukça duygusal sahneler yaşadı ve kimliği hala merak edilen Yüzüklü tarafından kaçırılıp akvaryumun içerisine hapsedildi. Tüm bunların bir başlangıç olduğunu söyleyen Yüzüklü, ilerleyen sahnelerde akvaryumun kapağını açtı ve Yamaç'ın yaşamasına izin verdi...

19-04/16/ukur-sahte-baykal-oldu.jpg

Yüzüklü tarafından Baykal yerine konulan Sahte Baykal ise dizinin ekrana gelen son sahnesinde öldürüldü. Yamaç'a tüm gerçekleri anlatacakken gerçekleşen bu olay da büyük bir şaşkınlıkla karşılandı... Böylelikle diziye konuk oyuncu olarak katılan Ahmet Dizdaroğlu, kısa bir süre içerisinde de Çukur'dan ayrılmış oldu...

19-04/16/ukur-yeni-bolumde-yuzuklu-merak-uyandirdi.jpg

Çukur Yüzüklü kim?

Kimliği hala belli olmayan Yüzüklü'nün karakteri izleyiciler tarafından oldukça merak ediliyor. Dün akşam ekrana gelen bölümde, dengeleri değiştirecek kadar etkin bir karakter olduğunun altı da bir kere daha çizilmiş oldu. Uzunca bir süredir dizinin gündeminde olan bu karakterin kim olduğunun önümüzdeki bölümlerde belli olması bekleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin